Sunday, 25 September 2011

Pagi yang 'best'!

Salam. Dah lama aku nak share tapi tak tertaip-taip.

Kelas page bermula seawal pukul 8. So, aku dan budak-budak rumah bertolak seawal 7 pagi! Bunyi macam excited. But actually kitorang tak suka terkejar-kejar. Kat Segamat ni tak perlu berdepan dengan jam yang teruk macam kat Bangi dulu. Perjalanan anda sentiasa lancar. Dari rumah sewa ke kampus sekitar 20-25 minit dengan menaiki kereta. Tu bawak berhemah dan tak mungkin aku yang drive.:D

Apa yang paling aku suka kat sini, paginya sangat sejuk. Sepanjang perjalanan tu kabus je. Putih, bersih lagi suci. Dulu kat Bangi pagi-pagi pun dah dapat rasa matahari memancar, panas, sesak. Kat sini sangat aman dan damai. Macam kat Genting Highlands. Hehe

Pic di bawah aku amik dari salah satu blok kat kampus. As you can see, kabus kan. I suka! Pemandangan pagi kat sini sangat-sangatlah cantik.


Mula-mula dapat Segamat memang aku tak suka. Jauh dari family. Tapi dah nak masuk minggu ketiga kat sini aku mula suka. Lagipun pengajian aku cuma 2 tahun. Bak kata lecturer sini, 'Kat sini, you all senang nak belajar. Tak da gangguan. Ni la tempat yang sesuai untuk belajar'.:p


3 comments:

Run Away said...

segar nyer pemandangan waktu pagi...selamat pagi dan ..../salam kenal...;d

mysara said...

salam kenal gk..:)

penmerah said...

arghhh cantiknyee! sejuk mata akak. muahahahahaaaaa

 
FULL DESIGN:JIAKREATIF╬×LT™ Copyright to:Mysara Ab Rahman