Friday, 19 June 2015

1 week training : Bank Simpanan Nasional

Salam. Alhamdulillah. Waktu entry ni ditaip aku dalam bilik training tengah menunggu. Sekejap je seminggu berlalu. Kalau entry before this aku bagitau last day CIMB and yes, ni aku reveal company baru. No more CIMB and hye BSN!

Walaupun rumah aku 30 minit je ke sini, tapi aku tetap check in. Malas hari-hari nak kene keluar awal sebab jam. Nak ke sini memang akan lalu depan pusat training CIMB. Biasala teringat kenangan lama. Haha.

Layout bilik kat sini macam dekat resort. Teringat macam dekat AFamosa. Empat orang satu bilik and siap toilet and tempat sidai kain. Bukak je pintu sidai kain ni ada balcony and paling best mengadap padang! Siap trek sume. Malam-malam memang meriah dengar orang main bola kat sini. Kalau tak bulan puasa and lagi lama kat sini, memang aku dah pegi jogging. Konon.

Aku duduk dengan roomate dari Selangor and Penang. Kak Zaza and Bella. Dapat la kite kawan baru. Kitorang kongsi toilet dengan bilik sebelah and diorang tu pun classmate jugak.

Batch aku memang tak ramai sangat. Tapi dalam tak tamai tu, diorang ni mulut kecoh. Ada je. Kurang la sikit mengantuk dalam kelas.



Trainer kat sini pun semua ok. Dia akan terangkan sampai kita betul-betul faham. Actually pengalaman before pun sangat membantu untuk aku lagi senang faham dalam training ni.

Dengan bulan puasa yang katuh hari keempat aku training, 18hb, aku merasa pengalaman bersahur and berbuka kat sini. Tapi puasa pertama aku sahur dekat rumah. Bukan jauh pun rumah. Cuma nak tido sana je kirangkan penat. 

Minggu depan inshaaAllah masuk branch. Harap ssemuanya berjalan dengan lancar. Company baru mesti semangat baru jugak kan. Hee.

5 comments:

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Salam...Good luck utk Mai yer..semoga dpt sesuaikn diri bila dh masuk branch nanti.T/Kasih singgah blog Kak Atie...

Ein Farah said...

selamat bekerja kt tmpat baru! gud luck! ^^

Aisya A. said...

all the best kat tempat baru ye. :D

Najmi Nawawi said...

all the best kak!

E'in said...

good luck mai.. keja rajin-rajin taw.. nanti boleh bg akak duit raya.. eh?

 
FULL DESIGN:JIAKREATIFΞLT™ Copyright to:Mysara Ab Rahman