Sunday, 18 May 2014

Review : Egg White Mask

Salam. Dengan keadaan hidup yang pack bila dah keje, nak-nak ulang-alik 2 jam ke office setiap hari, balik aku sangat penat. Nak belek muka ni pun rasa malas yang teramat. Sampai satu ketika jerawat mula tumbuh banyak kat muka and kulit dah merah-merah.

Bayangkan kulit yang selama ni ok muncul dengan macam-macam saiz jerawat. Rasa tak nak tengok muka langsung kat cermin. Jerawat rasa nak kopek je. Kulit pulak rasa kusam je. Nak-nak aku ni sangat malas nak pakai mask.

Selalu berinstagram and facebook, banyak aku baca review tentang produk Egg White Mask. Sampai satu hari aku tergerak nak try. Dulu ibu pernah buatkan putih telur + perahan limau nipis. Tapi biasala dasar pemalas, tak kuasa nak buat sendiri, nak basuh telur, asingkan putih and kuning telur tu macam leceh.

Kawan aku sendiri yang buat dropship jual benda ni kat instagram. So apa lagi, baik try beli dari dia. Kawan sama degree dulu. Harga hanya RM20 include postage! Kat mana nak dapat hoii harga murah macam ni.


Aku mintak hantar kat alamat bank, senang. Dapat-dapat je terus whatsapp inform dah sampai. Service sangat laju ok. Malamnya terus pakai. Gelojoh betul nak muka cantik ala-ala Che Ta walaupun dah 40-an. Sapu kat muka then biar dalam 30 minit. Lepas tu bersihkan.

Rasa segar sangat after cuci. Memang sangat bagus. Mask ni boleh pakai hari-hari ikut korang. Bau dia pun wangi and sangat senang nak sapu. Tak payah sapu tebal-tebal. Nipis pun dah cukup ok.

Antara kebaikan Egg White Mask ni, kulit akan rasa licin je, jerawat akan kecut lepas pemakaian 3 hari, ringan and tak hanyir pun. Bila korang nak bersihkan, tak sakit mcam sesetengah mask yang kene tanggalkan. sangat senang nak bersihkan.

So, aku sangat suggestkan kat korang try Egg White Mask. Beli satu, RM20. Dua, RM35. Kedua-dua harga include postage! So cepat-cepat serbu!


Jangan lupa dapatkan ye. Whatsapp no kat atas tu, 017-7461458.

2 comments:

Cinta hazanis said...

ehem boleh try ni. :)

Melayu Crewz said...

try jgn tak try :D

Torrent Movie Melayu, Majalah & Komik Malaysia @ MelayuCrewz

 
FULL DESIGN:JIAKREATIF╬×LT™ Copyright to:Mysara Ab Rahman