Sunday, 12 January 2014

Nak cheese tart sedap??

Salam. Makan and mengunyah antara feveret aku. Mana yang kene dengan selera and kalau dah feveret tu, memang selalu aku carik.

Kali ni aku nak promote cheese tart yang sangat sedap and murah. Ahoi. Ingat senang nak dapat yang murah + sedap! Walaupun aku merupakan peminat cokelat yang tegar, tapi bab-bab cheese tart ni aku pilih perisa strawberry. 

Actually aku dah order minggu lepas. Tapi disebabkan hari bekerja, aku amik semalam. Isnin-Jumaat mana ada masa. Even semalam Sabtu aku amik pun balik dari keje. Dari Seremban keluar office terus drive ke Bangi. Kalau dari rumah aku ke Bangi tak jauh mana tapi dari Seremban paling kurang pun 45 minit je. Sanggup semata-mata kerana strawberry cheese tart!

Aku tau benda ni dari facebook Zakya G Deen. Dia ni sama tempat study dengan aku zaman diploma. Tak da la kawan mana tapi kenal la sebab waktu tu boyfriend dia classmate aku. Ha, dari situ la ceritanyer. 

Aku amik sendiri ke rumah Za and waktu tu mak dia dah sedia menunggu. Rumah dia ni dekat area Seksyen 7, Bandar Baru Bangi. Kalau korang yang duduk berdekatan, boleh la order.

Bukan setakat cheese tart, ada macam-macam lagi. Boleh ke link facebook dia  ek. Jangan malu-malu sebab Za ni mesra orangnya. 16 pieces macam dalam gambar ni baru RM13. Memang lepas ni lagi banyak aku order!


Oh ye, boleh jugak whatsapp Za tu terus kat 018-3260360.

11 comments:

Anis Zahidi said...

sama lah hobi kita :D hihi makan dan menguyap .. sedapnya .. ohh men anis slalu craving mkanan yg ada cheese :)

Darma Marina said...

Nmpk sedap!!!

sYiRa LoKMaN said...

sedapnyaaa...fav ni ^_^

sYiRa LoKMaN said...

da follow :) 1212..jemput singgah blog yeee

Eellee Nana said...

nampak sedap^^

Mega Duo Giveaway PINK BLUE By Mira Era

Amanina Mads said...

sedapnya..hehe. siap2 love2 lg ;)

Cik Mun said...

cantiknyeeee...mesti sedap ni..

Yumida Huda said...

sedapnyeee...siap ade love2 lagi tu bikin hati ni penasaran

amal said...

comel gilaaa cheese tart diaa sb ada love gituuu :)

Bahrain said...

memang sedap cheese ni tapi aku suka egg tart

Mama Darwiish said...

Eee geram nye tengok
Gebus...topping mengancam huhu

 
FULL DESIGN:JIAKREATIF╬×LT™ Copyright to:Mysara Ab Rahman