Saturday, 11 January 2014

Blog berubah wajah (2014)!

Salam. Lama dah aku tak menggodek blog. Blogwalking mana yang sempat je. Betul la orang kata bila dah keje ni, penat. Bukak blog kelmarin aku rasa macam dah lama sangat aku tengok design blog aku ni.

So aku decide untuk tukar design blog. Kasi ceria sikit untuk 2014 ni. Aku decide untuk guna khidmat Jiakreatifelt.com. Dulu aku pernah guna khidmat Jia ni and hasilnya memang awesome and memuaskan hati and kali ni aku guna lagi khidmat dia.

Harga yang ditawarkan sangat berpatutan and service pun cepat! Baru je aku transfer duit sume, petangnya Jia mesej dah siap! How fast! Tengok hasil kerja dia, sangat cantik and kemas. 


Untuk header macam atas ni, aku memang suka doodle. Comel kan? Siap tengah menaip lagi. Simple je tapi aku suka sangat. Aku tak suka yang terlalu sarat.


Body pun kemas je. Cantik! Bahagian background post aku memang ska biarkan putih sebab biar senang and selesa orang nak baca. 

Kalau agak-agak korang nak tengok blog aku ada turun salji ke, ape ke segala bagai, memang tak. Aku tak suka benda yang nampak sarat and sakit mata. Nak yang kemas je.

Thank you Jia. Suke sangat! InsyALLAH lepas ni boleh guna khidmat Jia untuk kali ke-3 pulak. Hee

Nak order? Klik Jiakretifelt.com and order ye..:)


8 comments:

Ehh Iqaa said...

kak. lawa header tu. hihi

Ezy Loy said...

comel.. pink kaler gitu..
suke tgk..
header mmmg super duper comel!

amal said...

cantik!

kannn yg tgh study punn dh busy inikann yg dh kejaaa hee

siti zawiah said...

cantik.. :)

Cik Mun said...

cantik :)

aisya said...

cantikkk! dan kemas..

tak payah lah salji2, bunga2 bagai tu. nampak serabut pulak.. ni dah kemas dah. suka2.. :D

Walyatalattaf Hamidi said...

Sama comel sama orangnya

Amanina Mads said...

suka sgt blog baru mai ni.. cantik dan comel

 
FULL DESIGN:JIAKREATIF╬×LT™ Copyright to:Mysara Ab Rahman