Friday, 25 October 2013

Blog dah 4 tahun!

Salam. Buat masa ni aku jarang online guna lappy. Disebabkan sibuk, sume bukak kat handphone.

Aku actually tengah countdown birthday blog sebab tarikh aku start blogging 29/10/2009. Hari ni tengah scroll blog tetibe tengok daisypath genap 4 tahun! Waahhhhh... Ye la bulan kan hari tak sama jadi hari ni pulak kat situ cantik genap '4 years'! Tu yang terus update ni. Update guna handphone. Kira ok what dah dekat 29 kan..


4 tahun blogging dah macam-macam kenangan yang aku kongsi. Tapi post aku tak da la banyak sangat. 500++ je. Blog ni jugak salah satu benda yang aku paling sayang.

Aku jugak kenal dengan kawan-kawan blogger. Ada yang memang kenal and mesra kat online cuma tinggal nak jumpa je. Kahwin sok kite jemput ek.

Baru-baru ni jugak aku dah mula terlibat join aktiviti blogger. Dapat jumpa blogger otai macam Bro Framestone and kawan-kawan lain. Seronok and sume mesra-mesra belaka.

Aku harap dapat terus menulis blog lagipun ni memang minat aku. Dari masa ke semasa aku masih cuba perbaiki penulisan. Kalau korang scroll entry lama, korang pun rasa macam, "Eh, ape benda dia merepek ni". Tak caye? Pergi try bukak. Tengok kat 'Past history' tu.

Harap korang terus menyokong and tak jemu singgah kat blog picisan ni. Thank you so much untuk semua ysng pernah singgah!

7 comments:

Siti Hajar said...

Sedar tak sedar memang banyak sangat kenangan kita dalam dunia blogging. Selamat berblogging terus dengan usaha yang kental ;)

dyba gula-gula said...

wahhh.. tahniah mampu bertahan dengan dunia blogging. keep it up~ ;)

Puan Ezy said...

saye buat blog pon bln 10.. tp aritu lupe nk buat entry psl besday blog.. haha

E'in said...

wahhhhhhhhhh... dah lame tu die blogging...

ely fauziani ismail said...

wah dh 4 taun.hepy bday blog awk heheh

AmyZana said...

Saya buat blog pun tahun 2009 juga tp tak ingatlah pulak bile XD

Liza Licha said...

wah lama tu dah 4 tahun :) hehe.

 
FULL DESIGN:JIAKREATIF╬×LT™ Copyright to:Mysara Ab Rahman