Wednesday, 14 August 2013

Worst day : Lost my blackberry

Salam. Waktu entry ditaip, mata aku dah bengkak. Terasa menyesal keluar hari ni. Kalau la masa boleh diputar.. Tapi semua tak da gunanya. Mesin masa Doraemon tak pernah wujud.

Aku hilang blackberry waktu nak turun bus. Aku terlelap sekejap and bila adik aku kejutkan untuk turun, aku tak ingat and tak perasan apa dah. Aku sedar pun tak lama kemudian. Bila call, mula-mula dapat then tak lagi. For sure dah ada yang amik. Tak mungkin ada orang baik and mulia nak pulangkan handphone yang terang-terang diorang jumpa depan mata.

Bak kata ayah, dah sampai situ je rezeki aku dengan bb. Baru guna 5 bulan. Blackberry curve 9220 warna putih. Total aku beli dulu RM909. Hilang macam tu je. Banyak gambar and nombor dalam tu.

Paling penting nombor maxis tu sebab semua urusan guna nombor tu. Dah la aku dalam proses tunggu panggilan kerja. Esok nak ke maxis amik balik nombor yang sama. Can't you feel how sad I am??

Tak da rezeki bb dengan aku. Ni je gambar full bb yang aku ada..:(




9 comments:

Lieya Von Jay said...

boleh rasa perasaan tu sbb penah jugak ilang fon . byk kali plak tu. huhu ^_^

Carl Lesmana said...

sabar k . saya pun 9220 users jugak . mungkin ada hikmah di sebalik apa yang terjadi .

Teena Tna said...

Teena pun penah hilang phone jugak. Puas jugak bagi mesej ayat2 psiko, tp hampeh. Takpelah kita redha jer

cik atie said...

in sha Allah ada rezeki yang lebih baik menanti.. amin..

E'in said...

alaaaaaaaaaaa.. dh xleh contact akak lg laa lps nie... :(

nenot said...

erkkkk....memang sedey. sabar ya :)

dear xila said...

atotototo ade hikmahnya tu kennn

Yumida Huda said...

hope org yg jumpe bb tu akan pulangkan balik
sayangnye...dah la menunggu panggilan penting
moga dipermudahkan segala urusan sis
sabar ye

jemput baca & komen entry yumida:

http://umikasum.blogspot.com/2013/08/jom-komen-blog-jejaka-jambu-aka-mr-nan.html

pengomen bertuah bakal memenangi hadiah..jemput la singgah :)

::CIK LYNN:: said...

ada rezeki lain, cari je hp yg lg canggih :) takmo sedih2...

 
FULL DESIGN:JIAKREATIF╬×LT™ Copyright to:Mysara Ab Rahman