Wednesday, 22 May 2013

Pouch comel untuk bb dah sampai!

Salam. Aku memang suka blogwalking. Nak-nak pulak time line ok. Hasil daripada bw, aku terjumpa satu blog yang promote hasil handmade dia. Comel-comel je.. Nak tengok? Klik SINI.

Macam-macam ada. Key chain, pouch, card holder, semua cantik-cantik. Sangat kreatif! I kagum uoolls dengan ke-kreatifan dia!

Aku memang suka pada benda-benda yang comel. Mulalah sibuk nak jugakkk. So, aku telah berhubung dengan tuan blog, Zyha melalui email dan whatsapp. Baik orangnya melayan pelanggan macam aku ni. Haha. Aku bagitau macam mana aku nak, itu ini and Zyha decorate kan. 

Disebabkan aku guna bb and bb tebal sikit, Zyha suggestkan pouch untuk bb. Hasil dari apa yang aku mintak, pic di bawah yang Zyha designkan..


Comel je. Hasil ilham dari header blog aku. Kaler pink of kos menjadi tema sebab tu my faveret kaler. Zyha ni serius buat tempahan cepat. Aku baru confirmkan order and design waktu siang, malam Zyha whatsapp dah siap! Wah! I kagum dengan ketangkasan dia. Hehe.

Hari ni pouch yang aku order dah sampai! Excited I uoolls! Bb I dah ada baju baru. Yeay! Bertambah-tambah lagi kecomelan bb I. Hehe.



See, berganda-ganda tahap kecomelan kan? So, aku dah tak perlu risau nak campak bb kat dalam beg ke ape ke sebab dia dah selamat dalam rumah baru dia. Hee..

Nak order jugak? Email ke blogger yang kreatif ni, misznazi@yahoo.com.

9 comments:

nurainothman ^-^ said...

hihi.. comel! :"D ain nak jemput awak utk join & support first giveaway ain ni :) http://nurainothman.blogspot.com/2013/05/1st-giveaway-by-nurainothman.html

Farra Atiqah said...

Tantekknyaaa!! Nk jugakkk

Ieyra Ghani said...

Selamat malam. Saya sedang mencari sponsor untuk merasmikan 1st GA saya dan partner . Jom lah support kami ^^

http://leprecious-nineplus-two.blogspot.com/2013/05/attention-pencarian-sponsor-hebat.html

deno said...

wah cantik! sama ngan header!

Schajar McFlurry said...

Comel2 :)

Eina Sakinah said...

comelnyaaa pouch.. huhu..

Diera Tekikushika said...

eeeiiii coommeelllssss nyaaaa =)

Nazyha said...

waa.. tq mai!! if nk zyha buatkan pape lg nanti gtaw la yek.. hehe.. glad to have a deal with u dear :)

Mysara Ab Rahman said...

@Nazyha of course yunk..will have next order!:)

 
FULL DESIGN:JIAKREATIF╬×LT™ Copyright to:Mysara Ab Rahman