Monday, 13 May 2013

13 May & I'm 23!

Salam. Today, 13 May 2013 genaplah 23 tahun. Makin tahun umur makin naik. 23 tahun jugak bermakna dah 23 kek aku dapat dari ayah. Hehe.

Actually disebabkan Mother's Day semalam, we all dah celebrate birthday aku awal. Awal sehari tapi aku tak bagi lagi diorang wish sebab birthday aku 13 May bukan 12. 

First of all, thank you so much pada sume yang wish my birthday. Tak kisah la through mesej, facebook, twitter, wechat or etc. Dah makin meniti usia ketuaan aku ni..:p 

Thanks jugak pada Kak Aida yang bagi chocolate cookies pagi tadi. I love it! Aku memang selalu order cookies kat Kak Aida and hari ni dapat pulak as a present. Cookies jenis yang baru lagi dan baru nak dipromosikan. Siap ada note comel lagi! Kak Aida ni memang suka tinggalkan note comel. Hehe.


Kalau tahun lepas 13 May adalah Family Day IBSA (my course), tahun ni aku di office sebab praktikal. Tahun depan??

Dalam usia 23 tahun ni, aku bersyukur sangat-sangat sebab kehidupan makin baik. InsyALLAH sebulan lagi aku akan menamatkan pengajian peringkat ijazah. One step closer. Hehe..



5 comments:

Farah Waheda Wahid said...

happy birthday dear...semoga panjang umur, murah rezeki, diberikan kesihatan tubuh badan, diberikan kebahagiaan di dunia serta di akhirat...juga semoga berjaya dalam hidup...

E'in said...

happy birthday mai... :)

cik atie said...

selamat hari lahir... Moga terus sukses di masa hadapan.. rindu lak ngan uitm tngk gmbr tuh... tp atie uitm shah alam.. hehe.. dh jd alumni uitm..

Sarah Mohd Saleh said...

Ohh slamat hari tuaa.heee.umo kte same lahir bln same tp blainan hari.I 9may.mihmih

вʋввℓɛ ρσρƨ said...

kuih tu penting. nak3 dari orang tersayang kan? heheee

 
FULL DESIGN:JIAKREATIFΞLT™ Copyright to:Mysara Ab Rahman