Tuesday, 8 January 2013

Hal praktikal yang memeningkan

Salam. Sungguh la sehingga ke hari ini jenuh aku menunggu panggilan praktikal. Dalam satu hari, lebih dari 10 kali aku bukak email! Risau tak risau. Hujung bulan 11 aku dah hantar application and still tak dapat. Now aku dah buat beberapa pemohonan baru lagi.

Actually mengikut tarikh yang diberi, we all akan start praktikal 4 Feb-21 Jun 2013, 20 minggu. 22hb ni ada talk praktikal and menurut lecturer yang handle untuk student Islamic Banking, kalau we all tak dapat mana-mana tempat menjelang 22hb, extend praktikal. Nampak tak perkataan EXTEND! Waa..tak sanggup.... Masalahnya lebih dari 2/3 pelajar tak dapat. Ramai tu!

Baru-baru ni aku ada dapat call dari CIMB Wealth Advisor Berhad. Ada jugak rasa nak amik tapi jauh nak ke Shah Alam tu kalau ulang-alik hari-hari! Dengan jalan yang jam lagi. Buat haru je kalau selalu datang lambat.

Ada lagi application yang aku tengah tunggu they all reply. Fikir pasal praktikal ni buat aku tension. Dah la tengah final exam. Ada tiga paper lagi. Memang suka buat kepala otak aku kusut kan...


5 comments:

Wanie Raina said...

oh ~ susah ke praktikal banking? huhu...chillex :) mulekan dgn bismillah~ disudahi dgn alhamdulillah ;)

new update :) hehee
http://wanie-raina.blogspot.com/2013/01/time-is-getting-faster-2013.html

sea_lavender said...

wah da nk pratikal ye.. bestnya.. hee chaiyok2x tgk muka baby tu lama2 msti rasa relax ;)

::CIK LYNN:: said...

kesiannya dkt mai...mesti lagi tension2...

Anna Boleyn said...

Sabar sabar... doa banyak2. Management tak tolong ek untuk student yg x dpt tmpat praktikal?

ヒダヤーセマン said...

anda ditag ! tq

http://hidayahseman92.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri-kelantan.html

 
FULL DESIGN:JIAKREATIFΞLT™ Copyright to:Mysara Ab Rahman