Friday, 30 November 2012

Penghuni "Library"

Salam. Al-kisahnya Jumaat 30 November, aku dan housemate berada di library pagi petang! We all balik kejap tengah hari just untuk rehat and solat. Serius menyedihkan bila saat orang lain berjimba atau tido berdengkur, kami kena menghadap assignment. Waa..

Setiap Jumaat memang aku tak da kelas. Memandangkan minggu depan minggu ke-12 study yakni minggu yang sangat men-stress-kan aku. We all ada 3 presentation, 1 report, 1 test. Memang pack! Even adik aku mesej, "U I balik kampung..U balik tak?" Memang haram jadah la nak balik.


Muka yang serius tak bermaya kerana anasir kemalasan

Bukan tak boleh buat kat rumah tambahan lak kami ni serumah and se-group assignment tapi kalau kat rumah, aura tido tu kuat. Tak mampu nak melawan. Aura nak tengok cerita korea pun tersangat kuat. Jadi, lebih baik pakai baju kurung cantik-cantik di Jumaat yang mulia ni, bawak lappy dan sewaktu dengannya, duduk dan menaip and search dalam library.


Nampak tak desktop background aku apa? Means masih mood Istanbul Aku Datang walaupun baru lepas tengok Breaking Down..

Dalam masa yang sama kepala aku serabut dengan thesis. Tajuk dah ada, advisor dah approve tapi masalahnya aku tak jumpa head of person yang sepatutnya uruskan hal thesis ni. Tajuk kena approve by dia dulu then baru boleh proceed. Nak jumpa dia rasanya memang dah banyak kali tertunda. Asyik busy memanjang. Aku nak jumpa tak sampai 5 minit je punnn...

Memandangkan ni final sem and tinggal 3 minggu study je lagi, bersabar je la cik mai oooiiiiiii.....

2 comments:

CikZaniff said...

waa..best student nih..:) gud luck ye mai

محمد رازيق said...

Gud luck :)

 
FULL DESIGN:JIAKREATIFΞLT™ Copyright to:Mysara Ab Rahman