Monday, 5 March 2012

Back to normal

Salam. Entry ditaip di pagi hari sewaktu semua dok kalut bersiap nak ke kelas pukul 8 pagi. Aku yang dah hampir siap sempat tekan punat berbentuk bulat kat lappy seterusnya mengupdate blog.

Rasa macam sekejap je cuti mid sem yang hampir 2 bulan. Hari ni, aku start kelas untuk part 4. Oh awesome! After this part 5 then praktikal!

Kalau kelmarin hari Sabtu malam aku sempat menonton The Devil Inside kat wayang, semalam aku tengok Cinta Kura-Kura. Ahaks! So melampau 2 malam berturut-turut. Kesimpulannya, Cinta Kura-Kura sangat best okeh! Especially coz Zizan yang suarakan untuk kura-kura tu. Memang lawak habis!

Pic diamik sewaktu nak menonton The Devil Inside..midnight..

Hari ni jugak student baru mendaftar. Hai...sesak la kampus tu. Jadual aku pulak, sungguh kejam. Full dari 8 pagi sampai 4 petang. No rehat langsung. Macam mana nak makan and solat ni? Hei..sape la yang buat jadual ni..

Ok..aku nak sambung bersiap and breakfast. Pada semua student degree UiTM, its back to normal. No more malas-malas time. Hidup yang kalut and serabut akan bermula semula. Saat-saat yang menyesakkan dada juga for sure ada.

Ok, good luck and have a nice day..=_=

6 comments:

sea_lavender said...

wah smpat jugak berentry ye~~
hehe ..ok2 gud luck 4 part 4 ni =)
moga Allah permudahkn sgalanya...
moga dan menamatkan pengajian sebaik mgkin..

Lya Colours said...

saya nak tengok adnan sempit pon x sempat. alamatnya tgu je keluar kat astro first.huhuhu

si robot comel said...

selamat masuk sem baru :)

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

dua dua crita zuan tak tgk lagi..huhu

asfira aminuddin said...

aik? best eh cinta kura-kura tu? hehehe. babe, selamat kembali belajar tau. :)

Dila azie said...

Bestnyeee ! Haih , untung la ade free time (:

 
FULL DESIGN:JIAKREATIF╬×LT™ Copyright to:Mysara Ab Rahman