Tuesday, 21 February 2012

Ke Times Square

Salam. Jumaat 18hb baru-baru ni aku ke Times Square (TS) with my adik, Shera and one of my bestfriend, Syira.

Actually dah lama aku tak ke TS. Leceh nak kena turun KL Sentral -> jalan kaki -> amik monorail..Penat! Kalau ke Mid Valley senang je. Straight to the point! Dan anda harus sedia maklum yang aku masih belum memiliki lesen *macam kurang confident je nak amik*. InsyALLAH next year..

Aku keluar menemankan adik aku yang hangout with her friends. So, me and Syira, tawaf la keliling TS, Atas bawah. Sampai lenguh and melecet kaki..

Sempat jugak shopping, cuci mata segala bagai and ada la beberapa yang aku rembat. Tapi punyer payah jugak nak buat pilihan. Maybe coz aku cerewet sikit nak beli baju kot. Tapi kalau kat online, cepat je aku rembat. Kesian Syira yang penat melayan kerenah aku yang agak cerewet ni. Sorry darling!:)

Actually Syira ni kawan aku since sem 2 diploma dulu. But now dia dekat UiTM Shah Alam. Time-time macam ni la dapat jumpa...

With Syira yang cikeding je orangnya


My adik, Shera. Budak yang tengah tunggu result SPM =_=

2 comments:

Zie Madini said...

teringin nk gi time square taw :(

mysara said...

meh la datang cni..:)

 
FULL DESIGN:JIAKREATIF╬×LT™ Copyright to:Mysara Ab Rahman