Monday, 12 September 2011

Aidilfitri 2011

Salam. Apa la ketinggalan sangat aku ni. Baru nak update pasal rayer. Sorry la kawan-kawan. Lama dah tak online. Mak cik ni busy bebenor!


Rayer tahun ni aku satu family bertemakan silver. Asal ada bau-bau epal sikit dengan silver jadi la. Cantik jugak colour ni. Baju I dari First Lady. Berkualiti dan harga sangat berpatutan.


Seriously tahun ni tak banyak rumah yang aku berayer. Ikut family je. Ramai yang berkunjung ke rumah sampaikan kami nak keluar pun payah. Konvoi berayer kaum saudara rapat je. Paling best tahun ni aku dapat duit rayer berlebih-lebihan konon untuk daftar Uni. Hehe






3 comments:

syakey said...

slamat hari rayoo!!

;D

Redbloodsnow said...

1st pic lawa sey. suka tgk :D
mat raya :)

mysara said...

slamat ari rayer utk syakey & sis zie gk..:)

 
FULL DESIGN:JIAKREATIF╬×LT™ Copyright to:Mysara Ab Rahman