Tuesday, 2 August 2011

Tercapai hasratku

Salam. Masih belum terlambat nak ucapkan SELAMAT BERPUASA kat you all. Alhamdulillah, dah 2 hari kita berpuasa kan. Aku cuma buka puasa dalam kereta je tadi coz menghantar adik ke Melaka. 

Tercapai hasrat? Hasrat apa pulak ni?

Pagi tadi aku ke Wisma Negeri, Negeri Sembilan atas sedikit urusan penting. Aku ke Pejabat Menteri Besar. Minggu lepas pun aku ke sana. Aku ada cakap kat ayah..

"Ayah..kan best kalau dapat jumpa  YAB. Dato’ Seri Utama Haji Mohamad Bin Haji Hasan.."

Sebagai rakyat NS, aku suka dengan pemerintahan di bawah beliau. Urusan pentadbiran bertambah tersusun dan banyak perubahan dah dilakukan. Tapi, waktu tu (minggu lepas) memang tak da rezeki la.

 Hari ni aku ke sana lagi, berseorangan di tinggalkan ayahku yang ada urusan lain. Aku naik sendiri ke Pejabat Menteri Besar. On the way aku turun, aku selisih dengan Dato'! Dia angkat tangan senyum and aku tegur. Sekadar berbahasa sebagai seorang rakyat. Hehe. Sesungguhnya, beliau mesra orangnya.

Me and my pas pelawat
(p/s : aku rasa aku dah bertambah tembam la..-.-)

Alhamdulillah, tercapai jugak hasratku. Bukan senang nak masuk Wisma Negeri tu kalau tak da urusan penting.

7 comments:

Syazwan Che Deraman said...

wahhh..bagus, tercapai hasrat ;).

mysara said...

alhamdulillah..:)

Amoi MiyaSya said...

kalau tak silap , dia ayah from one of my senior time skolah rendah dulu . :)

jeBateja said...

apa hasrat hang tu...??

mysara said...

amoi : wah..bestnyer..:))

mysara said...

jebat : jmpa Dato' la..=_=

♥e'in♥ said...

akhirnya.. :)

 
FULL DESIGN:JIAKREATIFΞLT™ Copyright to:Mysara Ab Rahman