Thursday, 3 February 2011

Attention..mysaraloves ke mysaraabrahman

Salam. Oh, sungguh sibuk mengadap laptop sepanjang hari untuk menguruskan blog yang berterabur. Banyak benda yang silap sudah dibetulkan. Bukan nyer sekejap. Berjam-jam. Sampai aku tak lunch lah. Tak pe, kurus sikit! haha..Blogwalking pun belum sempat lagi.


Benda penting yang aku nak bagitau ialah...cuba korang tengok url blog aku ni..Kalau dulu mysaraloves.blogspot.com tapi KINI mysaraabrahman.blogspot.com. Satu pembaharuan yang aku buat. Senang aku selaraskan. So, di mana-mana pun sama ada facebook, myspace, twitter, blog semuanya menggunakan nama MYSARA AB RAHMAN.


Harap maklum.

No comments:

 
FULL DESIGN:JIAKREATIF╬×LT™ Copyright to:Mysara Ab Rahman