Monday, 31 January 2011

Blogger menghentam blogger lain??

Salam. Pernahkah anda dengar kes di atas? Sebelum ni pun, aku tak berapa nak tahu sangat. Ni pun aku terjumpa dekat satu blog yang aku baru je singgah hari tu. Memang cara penulisan dia best tapi terlalu pedas.

Kes hentam? Emm..entah lah...aku tak tahu nak describe macam mana sebenarnya. Tapi aku ada la terbaca pasal sorang blogger yang komen pasal blogger lain. Bukan sindir biasa-biasa. Siap letak gambar besar-besar and nama penuh blogger tu. Kesian pulak rasanya. Orang yang tak tahu di mana silapnya ditegur dengan cara yang salah. Tak salah nak tegur orang lain, tapi mestilah dengan cara yang berhemah kan..


Tak da manusia yang perfect. Setiap orang pasti ada melakukan kesalahan. Setiap blogger pasti ada cara yang tersendiri. Macam-macam benda yang diorang post. Kadang-kadang diorang terlepas pandang mana yang betul and mana yang tidak. So, tegurlah dengan berhemah kerana anda juga tak suka kalau diri anda diperlakukan sebegitu..

3 comments:

♥e'in♥ said...

biase laa 2.. cume kite kena hati2 je..

::FAIZ FARISH:: said...

aku tak nak komen pasal entri, tp baju dlm pic tukan, yg wana itam smart seh

HonEyBuNNy said...

itu la....kan best kalau berblog secara man dan damai...;-)

 
FULL DESIGN:JIAKREATIFΞLT™ Copyright to:Mysara Ab Rahman