Thursday, 16 December 2010

Hari MC

salam
aku kerja tak da cuti weh! 7 hari seminggu!
penat giler!
9 pagi sampai 11 malam
aku rasa macam tak da life langsung!
aku dah decide nak berhenti 23 hb nanti

ok..cerita pasal tu kita ketepikan dulu
actually aku dah beberapa hari merancang nak amik MC
ye la..penat sangat kan..tambahan pulak aku dah beberapa hari sakit kepala
aku nak mintak balik awal sikit pun tak boleh
padahal waktu tu dah habis waktu bekerja yang sepatutnya, 10 malam
sabar je la...on the spot aku pergi farmasi beli panadol..
tapi tak elok amalkan selalu...

so..hari ni aku ke klinik kerajaan, tak jauh dari rumah..ada la dalam 15 minit
amik MC and bagitau pasal masalah sakit kepala ni
selepas di check. tekanan darah aku tinggi
aku kena datang balik dalam keadaan sihat wal afiat 2 minggu dari sekarang untuk check tekanan darah balik

on the way balik ke rumah, aku kena hujan lebat! basah kuyup!
nasib baik aku pergi dengan adik lelaki aku..adalah teman
dan itu telah menambah ketidak kesihatan yang telah sedia ada ni...:(

6 comments:

jeBateja said...

tekanan darah tinggi....hang ada darah tinggi ke....ke tekanan darah naik sebab sakit...ahakz

::FAIZ FARISH:: said...

smoga cepat baik...

wahida said...

gila ko...bangla keje pun ada cuti weh...

♥e'in♥ said...

mak ai.. gile keje tade cuti..

mysara said...

mmg keje xda cuti..kejam kan? adoi...agaknyer tensen kot..tu yg tekanan darah tinggi...

anastasheeka said...

sabar kayh. :) get well soon :)

 
FULL DESIGN:JIAKREATIFΞLT™ Copyright to:Mysara Ab Rahman