Sunday, 10 October 2010

Tag dari Kak Eja


salam
aku dapat tag dari kak eja
thanks ye kak!!

perkara pertama aku harus ambil gambar beg aku
wah...ni yang I malu ni! beg I tak da glamour sangat

ok..ni lah beg yang aku guna sekarang
kenapa aku kata sekarang??
aku ni jenis manusia yang suka membeli beg dan kasut
beg suka tukar-tukar
sewaktu gambar diambil, aku menggunakan beg ni...
simple je...aku beli dekat MINES...senang aku bawak keluar


barang dalam handbag pulak??
ish...macam-macam yang tag ni nak tau ye...
sila lihat gambar di bawah...


tak bayak pun kan??
yang penting benda-benda ni memang wajib aku bawak bila keluar
mesti korang pelik kan sebab handphone tak da
aku ni jenis orang yang handphone tu benda terakhir yang aku care
handphone pun seminggu tak cas sampai bateri mati dengan sendirinyer
haha...kalau terasa nak bawak, baru aku bawak

ok...meh aku detail kan barang-barang ni....

purse : itu purse yang aku baru beli sebelum raya...murah je..tak da la beratus ringgit..hehe

jam : jam ni aku guna sejak 13/12/2003..lama kan?? aku bukan jenis orang yang asyik nak beli jam je..selagi boleh guna, ok la...

bedak compact : MAYBELLINE...bedak ni jenis powder foundation..so soft..best pakai...kalau tak bedak MAYBELLINE, aku guna SILKY GIRL...memang tak da jenama lain..2 ni je...sebab dua-dua jenis ni aku rasa sesuai dengan aku

perfume : kenapa dua?? satu ENCHANTER PARIS and lagi satu ONE DROP PERFUME...satu semburan and lagi satu roll on...dua-dua ni memang wajib...

lipbalm : AVON!! sewaktu gambar ni diambil aku menggunakan AVON...kalau tak, LIP ICE..dua-dua lip balm jenama ni amat sesuai dengan aku..kenapa?? sebab aku ni jenis kulit sensitif...so, kalau aku rasa sesuai, memang aku akan guna yang tu je la..

lipstik : AVON and MAYBELLINE...

kunci : ni kunci untuk bilik hostel dan loker..kalau tak da, memang merempat la aku dekat kaki lima hostel tu...:DD

maxis broadband : ni antara benda yang paling aku sayang! kenapa aku bawak ke sana-sini?? aku memang sentiasa letak dalam beg aku..tak nak bagi hilang and senang untuk aku cari..ye la, aku pernah lupa aku letak broadband dekat mana...tak dapat nak online nanti

tisu : harus la ada untuk kaum perempuan kan...senang! so, memang wajib ada dalam handbag aku...

itu je la yang wajib ada dalam handbag aku...
aku diberi tanggungjawab untuk tag dekat 3 blogger..
sila jawb tag ni ye...



6 comments:

i am S!L4H.. said...

cam best je kne tag...
hek2

mysara said...

tag kne tag pn wt je la..mmg best pn...hehe

wahida said...

hah? x bawak henfon??? pelik jugak mai ni ye..

Anna Boleyn said...

salam.

hehe best gak ek tag ni. kalau ada masa nanti nak buat lerr. :)

p/s : ini misi membalas 172 komen! batch kedua selepas membalas komen dari 98 blogger. wawawa.. its okay.. demi kalian semua yang selalu tinggalkan komen di HLN. Tanda penghargaan. Thank you so much! :)

HonEyBuNNy said...

tahu la mai neh..yaka xbwa hp n xcaz sgt??xcya la..hehehhe...hah??ila ker kena tag??lma dah ila xbuat tp dlu wat dah..heheh

mysara said...

kak ila : mmg btul la..kwn2, fmly and sdare mare sume dh phm perangai mai yg xangkat n xtgk hp..hehe

 
FULL DESIGN:JIAKREATIF╬×LT™ Copyright to:Mysara Ab Rahman