Tuesday, 19 October 2010

1st paper MUET...Speaking

salam semua
hari yang aku tak nak tunggu telah pun tiba..hehe
test speaking muet
aku amik calon persendirian dekat smk kajang utama
sebab dekat kolej dah penuh
seawal 7 pagi aku dah sampai...test pukul 8
ak dapat sesi pagi

ok..saya mengaku tersangatlah nervous sebab tak prepare apa pun
just baca sikit-sikit je tips untuk speaking malam tadi
terlalu sibuk sampai aku telah mengabaikan muet
nasib baik satu paper je..menyumbang 15 %
another 3 papers on 13 nov..kena skor betul-betul ni

tapi alhamdulillah test speaking tadi berjalan dengan lancar
lepas satu beban! fuuhhh!!
oh ya..lupa nak bagitau..
aku dalam mood study week..oh! sangat best!
huhu

3 comments:

::FAIZ FARISH:: said...

good luck

mysara said...

thanx...:)

Lya Colours said...

alhamdulillah da lepas 1
so prepare yg lain plak
gud luck ya !!

 
FULL DESIGN:JIAKREATIF╬×LT™ Copyright to:Mysara Ab Rahman