Wednesday, 29 September 2010

Westports

salam
wah..penatnyer hari ni..
sudah baca tajuk di atas??

aku bangun seawal 6.30 pagi tadi
pukul 8 harus berkumpul depan library kolej
aku dan tikah wakil untuk group kitorang..ada la dalam dua bas yang pergi


semuanya student banking sem 5..
kami pergi untuk subjek INTERNATIONAL TRADE..
balik ni kena la buat report



perjalanan ke WESTPORTS mengambil masa satu jam setengah
kami bertolak pukul 8.30 pagi
sempat juga kami singgah dekat kedai makan area pelabuhan klang tu untuk breakfast

masuk je dekat area westports ni wah.....kami sangat kagum..cantik!!
perkara pertama yang terlintas dalam fikiran, ambil gambar wajib!! haha

pihak westports telah sedia menunggu kedatangan kami..
kami terus ke auditorium di tingkat 1 untuk diberi penerangan
video and slide dipaparkan tentang westports
semua pelajar mencatat dengan buku note masing-masing


westports setakat ini telah mendapat 22 anugerah dalam pelbagai aspek
merupakan ranking ke 14 di dunia dan dalam proses mencapai target menjadi 10 terbaik di dunia

selepas tu, kami menjamu selera di tingkat 9
wah...macam tau-tau je perut tengah lapar kan?? hehe

then, kami dibawa pusing-pusing ke westports
dapat la melihat bagaimana ianya beroperasi
hanya dengan menaiki bas je tau!
tak boleh turun
so, kami snap picture dari dalam bas
itupun dikawal dengan kereta pengawal di hadapan

now, mari kita layan gambar-gambar di bawah..
khas untuk rakan-rakan blogger yang tersayang
gambar ni cuma diambil dari dalam bas je tau












1 comment:

Lya Colours said...

ok bersiap sedia buat report !
gud luck sis ~ ~

 
FULL DESIGN:JIAKREATIF╬×LT™ Copyright to:Mysara Ab Rahman