Monday, 27 September 2010

3 kali??

salam
sebelum aku mulakan entry hari ni..aku nak cerita pasal entry kakak angkat aku before this
actually dulu aku couple dengan adik tunang kakak aku tu
tu yang aku kenal kak ida..hehe

ok..berbalik kepada entry hari ni..3 kali?? apa yang 3 kali tu??
actuallt minggu ni 3 kali aku menonton wayang
khamis, 23hb : MAGIKA di ALAMANDA
jumaat 24hb : RESIDENT EVIL : AFTER LIVE di ALAMANDA
ahad 26hb : DEVIL di JUSCO BALAKONG

wah..penuh jadual panggung ye
tapi tiket DEVIL paling mahal, RM 13

saya sangat suka and berpuas hati dapat tengok cerita-cerita yang best ni..
and..saya sangat suka menonton wayang...
anda bagaimana??
sama dengan aku jugak tak??


lepas ni aku dah senaraikan beberapa cerita yang aku nak tengok
JANGAN PANDANG BELAKANG CONGKAK 2
CUTI-CUTI CINTA
HARRY POTTER

and apa-apa lagi la cerita yang aku rasa best nanti..hehe

3 comments:

Fieza79 said...

owhh ni jln2 tgk wayang ni...ni mesti kaki wayang ni...hehe

::FAIZ FARISH:: said...

tgk wayang, aku dah lama tak tgk...

mysara said...

kak fieza : boleh kata mmg kaki wayang gak la..hehe

faiz : dh lame?? ish2...seronok tau..enjoy..release tensen...

 
FULL DESIGN:JIAKREATIF╬×LT™ Copyright to:Mysara Ab Rahman