Wednesday, 4 August 2010

Kawan bergembira ramai, kawan menangis??

salam...
setiap orang pasti mempunyai rakan masing2 kan??
kalau tak, memang kera sumbang la...

sure korang pernah dengar ungkapan tajuk ni...
ak bukan nak melepaskan geram..
tapi ak tergerak nak menulis entry ni..
entry yang ak tulis mesti berkaitan dengan apa yang ak lihat di sekeliling...
sebab dari situ la ak dapat idea...

memang! kawan untuk bergembira, ramai sangat!!
buat itu ini and ke mana2 pun boleh..
nak melalak sampai tak ingat dunia pun macam perkara biasa dah...

tapi kawan di waktu korang sedih, berapa kerat je??
tu pun susah nak cari kan??
semuanyer hanya mementingkan diri masing2..
bila susah, tau pulak cari korang...
bila dye senang, ada dye nak ingat dekat korang??
memang sangat2 kirim salam maut la...
susah sangat nak cari...

so, pada anda semua, berhati2 lah memilih rakan...
jangan salah pilih...nanti diri jugak yang merana and sakit hati...
and one more, biarlah apa orang nak buat dekat kita, asalkan kita tahu niat kita and restu ibu bapa tu amat penting....;)
p/s : waktu entry ni ditaip, ak sorang je dalam bilik..member2 ak sibuk pergi dating...macam ni la ak, asyik kena tinggal je...huhu

7 comments:

Cik Eja said...

baik cik mai..betoi2 kata2 mai 2...heee...

mysara said...

haha..akak ni..sntyase ada..;)
yup2..betul3...

Lya Colours said...

kawan blogger ramai kan :)

mizzbutterfly said...

ho yeh....hukum alam kot sumer benda nih....

mysara said...

yup..kawan blogger pn sume2 best2...hehe

HonEyBuNNy said...

btoi tu...kawan2 blogger pun ada kan...;-)

Shey Hemsem said...

mai ku syg , jom dating bersama ?? i pun kene tgl gak ney .. HAHAHA

 
FULL DESIGN:JIAKREATIF╬×LT™ Copyright to:Mysara Ab Rahman