Thursday, 8 July 2010

Sesat

salam..
nampak tak tajuk dekat atas ni??
ni sebenarnyer story 2 hari lepas...
tapi ak penat nak update semalam...
ni sebenarnyer kes sesat!!
entry before this terkunci...
terkunci and sesat happen pada hari yang sama..selasa 6/7!!

ceritanyer sebenarnyer adik sepupu ak nak buat medical check up daftar masuk universiti hujung minggu ni...
kami pergi bertiga...ak, adik sepupu and member ak hajar...
mula2 kami ke klinik kesihatan bangi...lepas tu dye kata medical check up siap dalam masa sebulan!!
mak aiii......lamenyer!!
ak buat kat tempat lain dulu sehari je!!

kemudian, kitorang planning ke klinik kesihatan putrajaya...
bila dah sampai putrajaya, tak jumpa sign board ke sana!!
haha...time2 nak cari ni la tak da...adoi...

dalam mind kitorang cuma fikir hospital tu sebelah klinik dye...
tak fikir sebaliknyer langsung!!
kami dah sesat tak tau nak jalan mana and nasib kami baik coz lepas tu ada ambulans dekat depan kitorang...
wah..rezeki2...kami follow ambulans tu coz sure sampai hospital...haha
yup!! memang kami sampai pun...

cuba tengok pic ni, nampak tak ambulans yang kitorang follow??

sampai dekat hospital, kitorang tak nampak pulak klinik!!
sah!! kami dah tersilap!! klinik bukan sebelah hospital ye!!
waaaaaaaaa........tak nak la tersilap....penat mencari ni...
kami masuk and pusing2 hospital tu...

ni la pic dalam hospital...

last2 dah mati akal, kitorang pergi kaunter pertanyaan...
dye bagitau hospital putrajaya dah tak buat medical check up lagi and dye bagi pelan untuk ke klinik dekat presint 9..

berdasarkan pelan tu, kami pun mencari la klinik and finally jumpa...
tu pun sebab kitorang follow ambulans jugak!! haha...
rezeki2...kitorang tak tau jalan je follow ambulans....
thanz ambulans!! huhu
jasamu begitu berharga...

kami masuk and tanya, diorang bagitau apppoinment untuk medical check up dah penuh and paling dekat pun hujung bulan nanti...
adoyai...
dh jauh kami pusing and tersesat ni....

last2, hari ni kitorang akan pergi dekat salah satu klinik di bangi...
harap2, ok la....

2 comments:

Lya Colours said...

lama gila sebulan
buat kat gomen eh. mmg la lambat
kalo dah last minit, buat je kat swasta, puas hati,s ervis pon cepat

mysara said...

tu la...
laz2 ktorg wat kt swasta...

 
FULL DESIGN:JIAKREATIF╬×LT™ Copyright to:Mysara Ab Rahman