Wednesday, 28 July 2010

Belajarlah menghargai

salam...
ak bukan nak marah...tapi nak mengingatkan...
ak pun dah beberapa kali terkena...

sorry to say, ak amat tak suka orang yang tak tahu menghargai jasa orang lain..
kenapa?? pada ak diorang ni jenis bila susah je baru ingat dekat kita
bila kita tolong, ucap terima kasih pun kerana terpaksa..

adoi....kenapa la ada orang macam ni...
bukan nak kata ak baik, tapi kalau orang minta tolong, ak akan tolong setakat mana yang termampu la...
but please, jangan la buat sikap macam ni...
fikir la jasa orang lain..
jangan ikut sesedap rasa and kepentingan diri sendiri je....

4 comments:

jeBateja said...

Hik...hik...terima kasih Kak Mysara....sebab ingatkan saya agar hargai JASA orang lain....ahakz

mysara said...

hehe...ok...
bersama2 lah kte ingat-mngingati...;)

Cik Eja said...

Trima Kasih mai sbb sudi jd kawan akak..kekeke...:p

mysara said...

ok kak..;)

 
FULL DESIGN:JIAKREATIF╬×LT™ Copyright to:Mysara Ab Rahman