Thursday, 3 June 2010

Email

salam...sure korang sume ada email kan??kalau tak, mana la boleh ada blog, facebook and yang lain2...
boleh bagitau...berapa kerap korang check email??ak ni.........sebulan sekali pun belum tentu!!adoi............
ak ada 4 email...2 email yahoo....tadi, ak meluangkan masa untuk bukak email2 ni...

sume email yang dekat dua2 akaun, ak DELETE!!ak tau, tu sume email notification je...ada la satu2 yang ak check....


ni la dye dua2 akaun email ak and jumlah email yang tak dibuka lagi...
mysara90@yahoo.com : 581 *sikit je...coz ak ada gak ak bukak...sebulan skali kot*
mysara_loves@yahoo.com : 14158 *notification facebook yang banyak*



adoi...semak mata ak tengok banyak2 ni...nah sekali amik kau...ak DELETE je SUME!!
lega rasanyer....ok la...ak nak berehat2 la setelah penat melihat email banyak2 tu...:p

17 comments:

jeBateja said...

Wowowowowowo...email bg den penting oooo...arahan kerja rasmi dan kerja2 khas semua guna email je...bukan email syarikat pun...den guna email yahoo je...pentingnya email pada den ni...pehhhh

mysara said...

kalu org dah keje, mmg la....

[e][j][a] said...

sma rr mai..emel xpntg pn..bnyk emel dr facebok jew..hee..delete jew..

mysara said...

tu la kak...may tekan je ALL...haha

shey said...

hidup blogspot !

*tetibe , teehee

mysara said...

yup2...;)

♥ cik mija ♥ said...

sye slalu cek emel.ada 2 emel.tp email fb jrng buka..coz semak sngt ngan notfcation.fb yang 1 tu kena cek hari2 coz itu email pntg2 utk urusan kerajaan.hihihihi

jeBateja said...

OOO...korang tak keja lagik erk...ahakz...tak leh le nak suruh hang pa semua belanja...ahakz

ecahmiaishika said...

buka emel bile ad mood~~da r kite a 1 emel je...hahah..tu la tk asaimen..tu la tk fb~~~wawawawa~~~

Peeqa Cullen said...

i have more than 10 emails ! ahaha .

mysara said...

more than 10 emails?? dasyat tu...
kalau mai dah pening dah...:DD

Peeqa Cullen said...

buat emel bnyk2 utk buat account tagged . tagged kn kalo da delete , taley pkai emel tu da . haha . ada tu buat sbb nk menyamar . oops!~

mysara said...

haha...macam2...
mai dah delete dh tagged coz ada la org2 yg xbrape nk kene kt c2....:DD

Peeqa Cullen said...

yupp . peeqa ni , buat delete , buat delete , buat delete . tu jd bnyk emel . haha .

mysara said...

haha...rasenyer xtermanage cam tu....

Peeqa Cullen said...

emel nye x tgk pon . haha

mysara said...

haha...terlupus je la email cm tu je ek...:p

 
FULL DESIGN:JIAKREATIFΞLT™ Copyright to:Mysara Ab Rahman