Tuesday, 11 May 2010

Kenapa kita suka dekat cermin??

salam..
ak pasti ramai yang suka kat cermin..*ish..ntah2 ak je..*ak ni pantang kalau tengok cermin yang besar2 ni...tau tak byasenyer jumpa kat mana??kat toilet *byasenyer toilet kat mall*hahaha.....*toilet yg bersih and suci je ak suke ok!!*ala...ada jugak kat tempat lain ak jumpa....*kat kedai gambar*
kalau jumpa je...sure terus amik handbag..punyer selongkar and selongkar sampaila jumpa handphone terchenta..so, pe lagi, time to posing!!
ak pun kadang2 tak berapa nak faham *walaupun ak cam tu gak*kenapa la suke sangat dengan cermin ni...tapi tak pe, yang penting hatiku terhibur..;)
ak sure ramai kawan2 especially gurlz yang ada minat yang sama macam ak jugak..hehe
so, ak gode2 laptop, ak jumpa pic2 ni..hehe

10 comments:

fathiahRAIHANA said...

cermin lah senang bajet posing . haha

Lya Colours said...

saya pon suka cermin
lebih2 lagi cermin toilet shopping mall
hikhik

mysara said...

ana : bajet?? yup, betul3..
lya : yup..betul3!! cermin kat shopping mall tu amatlah cantik dan suci....:p

mizzbutterfly said...

gurls n mirror needs each other :)

[e][j][a] said...

hati2 mai..jgn smpai pecah cemin 2..hek.3..

zulkbo said...

salam..apa khabar?
Have A Beautiful Day Ahead..
moga dirahmati NYA..

lia bulat said...

yg pst mai xkeseorgan......ku jua trut sukakn cermin...ahakz!;)

ahmad endo said...

nak posing depan pokok pisang mcam lawak pulak...hehehe

mysara said...

mizzbutterfly : yup2!!
eja : xla..cermin tu tersenyum tgk mai..:DD
zulkbo : chat alhmdlh...thanx..;)

mysara said...

lia : ye2...same la kte...hehe
ahmad : depan pokok pisang?? ok gak tu...awak try dlu, then post entry ye...:p

 
FULL DESIGN:JIAKREATIF╬×LT™ Copyright to:Mysara Ab Rahman