Sunday, 9 May 2010

Habis exam

salam..ya ALLAH...bestnyer...
tak dapat nak digambarkan dengan kata2...ak dah habis last paper!! yahuuuuuuuuuu.....


sampaikan ak bleh terlupa bila balik rumah tadi..nak terambik note plak..so, ak dah kemas buku2 dan kertas2 ak yang bersepah selama ak exam ni...:p
ish..nak tahu, malam semalam....time ak sedang kusyuk baca note BANKING OPERATIONS..perut ni buat hal pulak...meragam...enjin tak betul la tu..sure silap makan punyer...tak pun lambat makan..so, ak cepat2 mesej ayah dengan seberapa kadar yang segera untuk beli PIL CHI KIT TECK AUN..

tengok, pil ni ak letak atas note...hehe
haha..korang pernah try tak pil ni???ada member ak yang kata dye muntah kalau makan pil ni..tapi ak serasi..ok la tu!!
so, dah habis exam ni, ak akan duduk berelax3 di rumah selama 2 bulan..adoyai..lamenyer...nak buat macam mana...yang pasti setiap hari online je la keje...;)

9 comments:

mira baguih said...

tahniah2 da abeh xam. haha

mysara said...

hehehehe...:p

♥ nur_solehan ♥ said...

wah2!!beshnyee...da abes exam..hihi..

slalumakan ubat cik tu..kalau cb..baek cpt n mujarab...hehehee

Lya Colours said...

benda yg paling di tunggu oleh student adalah cuti semester !!
teringat dulu masa stdy
akan kemas beg2 nak balik kg seminggu sebelom abis paper
hikhik
abis paper terus cabuttttt

[e][j][a] said...

gumbira xterkata 2 mai..ish3...hee..bgus2..enjoy yew..

♥farra♥ said...

farra xpnh mkn pil nie.. tu laa.. study hard sgt laa 2 smpai skit perot.. lupe nk mkn an..

mysara said...

hahaha...tu la..paper last lak tu perut wat hal....

LaLaLovy said...

dyla suka ubt tu. memang enjin perut dapat ok dengan kadar segere juga.

mysara said...

yup..betul2...
mujarab...hehe

 
FULL DESIGN:JIAKREATIFΞLT™ Copyright to:Mysara Ab Rahman