Wednesday, 12 May 2010

Cutiku

salam..ye kawan2 sekalian alam..cutiku terasa membosankan..wa.............macam ni ke hari2.............
Animated Pictures Myspace Comments
MyNiceProfile.com
oh....ak harus terima hakikat....ala............nak buat apa ni.......................tak pe2...harus bersabar.............
so ak nak cakap sikit yang ak ni antara orang yang paling malas exercise dalam dunia!!*pengakuan jujur ok*
tak tau la....sejak azali macam ni...puas ibu suruh ak exercise pun ak malas
ak cume akan exercise bile mood tu datang*oh mood....datang la kepadaku...*

tapi tak pe....mungkin cuti ni ak akan berexercise...kalu exercise kat rumah pun keje rumah je yang ak buatok la tu...exercise jugak...tapi tak pe, mana tau, sok ak pusing keliling kampung 10 kali...terus bertenaga sepanjang hari!!
Animated Pictures Myspace Comments
MyNiceProfile.com

(p/s : soe la ye kawan2...kalu jogging byasenyer ak jogging kat STADIUM SEK 15 BANGI..mesti tempat yang ada feel...:DD)

4 comments:

♥farra♥ said...

hahaha.. sme laa kite.. lau my bf ajak g jog, mcm2 alasan farra bg.. huhu.. eh, farra dh follow mysara kat twitter au.. follow me back k.. ;)

Lya Colours said...

aiyarkk exercie is one thing yg saya sgt malasss nak buat

[e][j][a] said...

mai p la melancong ke london ka...paris ka..hihihi

mysara said...

farra : ok..thanx..;)
lya : ye...same2....
eja : bg duit, cnfrm mai g...hehehe

 
FULL DESIGN:JIAKREATIFΞLT™ Copyright to:Mysara Ab Rahman