Friday, 21 May 2010

Berhijrah kejap!!

salam...
hye kawan2...hari ni ak mengupdate lagi...
ok...mesti tertanya-tanya kenapa tajuk ak hijrah plak kan??petang kang ak nak pergi umah mak cik dekat kajang...sampai la hari ahad ak kat sana...uuuuuuuiiiiiii............hepinyer tak terkata..


sekurang-kurangnyer selepas tiga minggu duduk di rumah, ak akan keluar jap..hahaha....ok...disebabkan rasa yang tidak terkata ni....sedih sikit la coz ak akan tinggalkan laptop ni kat rumah...malas nak bawak, leceh...
tak pe...ak dah letak PASSWORD..so...adik ak tak boleh melakukan pencerobohan secara haram untuk online!!haha...padan muka kamu...online nak, study malas..mid-year exam minggu depan pun malas..
emm...menjelang hari ahad ni tak tahu la ak boleh update blog ke tak...nanti kerinduan plak kat blog ni...insyALLAH kalau ada masa ak akan update blog kat sane...
confirm la ada masa kot coz byasenyer keje ak tergolek + terlentang je....

(p/s : buat mizzbutterfly...mai dah tukar layout...ok tak??)

6 comments:

Lya Colours said...

happy cuti2
take care

mysara said...

thanx..
ya2...hepy cuti2...;)

mizzbutterfly said...

tq..tq.. clean n clear da...nak bace..selmt berchuty di rumah aunty u...heheh i nk naek cameron nih..btw...sgt chantek...blog ini..mau buat juge.. tapi malas lorh... kemaruk tgk boys b4 flower,,,

mysara said...

ha..tu la...senang nk bc dah..
nek cameron?? bestnyer!!
enjoy ye!! ;)

[e][j][a] said...

wahhwahh..bestnya cuti..
jgn terlebey cuti sudaa..

mysara said...

dah cuti sem 2bulan...memboringkan lame2 ni....dpt g tmpt len jap ok la..:DD

 
FULL DESIGN:JIAKREATIF╬×LT™ Copyright to:Mysara Ab Rahman