Thursday, 29 April 2010

Apa kena la dengan mak cik tu

salam..hye sume!! olle!!!
leganyer...dah habis first paper tadi....lega la jugak sikit kan...
tadi paper Malaysian Economics...alhamdulillah...lepas satu beban..
emmm.......ak exam dari umah sem ni...
*dah ayah ak sanggup amik cuti sempena ak exam kan..*
seawal 7.30 pagi ak tolak dari seremban ke bangi...
exam kul 9 pagi...
dalam 8.15 pagi, ak dah sampai kat kolej..sorang2 je coz member2 ak tak sampai lagi...
so, ak duduk2 la sambil baca note dulu...
*semakan terakhir..huhu*

time ak duduk2 baca note kat cafe tu...tetiber lalu la sorang mak cik ni...dalam 40lebih kot umur dye...
*lebih kurang dengan ibu la tu*
pas tu dye duduk tak jauh dari ak and menghadap ak...
ok fine..tak pela...standard la orang duduk setentang dengan kte..apa nak diherankan..
tengah ak sibuk baca and belek2 note tu..
*belek2?????..*
mak cik tu asyik pandang je...semacam lak tu...
macam ada kesalahan besar yang ak buat..

ak try gak cek ada ke something yang tak betul dengan ak...
kaki terbalik ke...kepala terpusing 180 darjah ke....ak kaki ayam je ke...entahla...
ak pun tak tau apa yang tak kena dengan mak cik tu...
nak kata ak berhutang dengan dye, kenal or pernah jumpa before this pun tak pernah...

aaaiiiii.............entah la...macam2 kan....
tak tau la apa masalah mak cik tu....

5 comments:

::FAIZ FARISH:: said...

Peminat Misteri kot... hehehehe

mysara said...

hahaha...tak da maknanyer..

* f i f y said...

mayb di ati kecik mokcik tu..
"cumell wat menantu nih..."
ngee :)

mysara said...

haha...ye sgt la tu...

lysa said...

dye nk wt menantu!!!
haha

 
FULL DESIGN:JIAKREATIF╬×LT™ Copyright to:Mysara Ab Rahman