Tuesday, 20 April 2010

Laman sosial



salam...rasanyer baca tajuk ni pun korang tau apa benda kan??
korang sume mesti ada facebook, myspace, tagged, twitter or macam2 lagi la..
ak nak kongsi ckit benda2 yang ak tak berapa nak suka la...
eh ye ke??? ish..senang cerita memang tak suka la....

korang pernah tak ada member luar negara?? means tak kisah la mat saleh or what so ever..
kat facebook ak, ak ada kenal ngan sorang mat saleh ni...
orang utara england...name pun kat facebook, so ak layan macam kawan2 on9 je la..
then dye kata dye minat dengan Islam, ak kata ok..kalu ada pape benda tak paham boleh tanya kan...
lepas tu dye dah merepek yang bukan2 plak..
ada ke dye kata dye perlukan gurlfren Muslim untuk membimbing dye???
tak kan la kene perlu gurlfren kot..............
lepas tu dye merepek ntah pape benda yang bukan2.....
so, betullah orang cakap mat saleh ni pandai mengayat.........
so, orangnyer bukan ak kalu nak mintak jadi gurlfren dye tu....
after dari insiden tu, kalu bukak wall dye, ak tengok sekarang dye obses nak kenal dengan gurl2 melayu..
ak harap tak da la yang tersangkut ngan dye walaupun ngan muka dye yang comel tu....huhu

tu satu kes...orang luar....
orang kita pun kadang2 ada yang macam tu...
tapi situasi je berbeza...
ak memang tak suka betul kalu ada yang nak berkenalan tanya soalan yang...
TERANG LAGI BERSULUH JAWAPANNYER DAH ADA..
umur brape, orang mane..
alahai..tanya la soalan lain...
benda2 tu sume ada kat wall kita kan..
tak kisah la facebook, myspace or apa pun...

so..pada korang2 sume, kalu ada benda or pengalaman or something yang korang tak suka, boleh la kongsikan ek...:p

3 comments:

wani said...

wahaha.x payah layan la org mcm tu kak.spam je tros.yo'o gler je.

XD

well,wani suka lagu yg ada kat blog akak.!

aqamz said...

sape name? nk tgk gk wall die. he3

mysara said...

wani : tu la...mmg nak kene je tu...huhu
aqamz : ada kat fb..msti leh jmpa la...

 
FULL DESIGN:JIAKREATIF╬×LT™ Copyright to:Mysara Ab Rahman