Monday, 8 March 2010

Makan dan makan

salam..hye kawan2 sume...ak nak kongsi something sikit...
actually ak g umah mak cik di kajang hujung minggu baru2 ni..dekat sesangat-sangat bangi dengan kajang tu..
berehat-rehat di hujung minggu la katakan..
korang nak tahu tak?? semenjak dari ak demam teruk ari tu, selera makan ak bertambah-tambah naik..
mana tak nya, banyak ubat selera makan yang disuntik and pil menambah selere makan yang disuruh makan...
ish3..risau sungguh ak...
ari sabtu ak jaga adik2 kat umah coz mak cik ak keje...wah...kami beli satay...hehe

sedapnyer...membuka selera sungguh la!!
ni hari sabtu..hari ahadnya plak kami semua ke MINES..ak nak beli barang..hehe..:p
nak tau ak beli apa, nanti ak upload k...;)
dah penat berjalan-jalan bershopping-shopping tu, kami beli la BIG APPLE...sedapnyer!!
cuba tengok...sebelum makan pun ak sempat amik pic lagi...

ni plak pic ak yang tengah makan...dududududu...:p
sedang enak menikmati di luar MINES...udara segar la katakan..tu waktu petang, malamnya plak before balik ke rumah sewa, kami singgah di OLD TOWN WHITE COFFEE....
tu pun sempat lagi...dah pukul 11malam tau waktu tu....

makanan dan minuman yang kami pesan..membangkit selera betul kan??

roti tu dimakan dengan madu tau...em..terasa nak makan plak sekarang ni...
apa lagi..ak, mak su and adik sepupu ak menikmati hidangan kami la...

pic lepas makan pun ak amik sekali...cik mai cik mai...makan je keje kamu...:p

ish..tapi ak rasa ak kena kawal selera makan ni..gemuk jadinya nanti...
berat ak dari 41kg dah naik 42kg..bertambah-tambah naik lagi kalu ak tak control....ush2...
kena bersiap sedia untuk control la ni...
tapi malas la nak excercise...penat hari-hari pergi claz pun tak habis...ish3.....

5 comments:

♥ nur_solehan ♥ said...

aduhhh!!wat gua lpar plakk...aishh!!=p

[e][j][a] said...

hek3...mmg kuat mam..tp, xbeso2..xpe....jgn terlebey sudaa..heee

mysara said...

haha...
tp kalu xcontrol hbs gk 6t....
:DD

♥ nur_solehan ♥ said...

nyesal aku buka lg...
huhu!!kmaren aku lpar..
skrng 'pagi nee...
aku buka..
brtmbh lapar...
wuwuwuuwwu...mysaraaa!!ee!!hehehee

mysara said...

haha...:DD
nasib bdan...
nk wt cm ne...
dh mmg sdap pn....:p

 
FULL DESIGN:JIAKREATIFΞLT™ Copyright to:Mysara Ab Rahman