Sunday, 10 January 2010

New sem

salam sume...
ak dah start sem baru sekarang ni...dis-apr 2011 untuk sem 4...
alhamdulillah dah lepas seminggu...
ak nk kongsi ape yg berlaku sepanjang seminggu ni..maklumlah sem baru bermula kan..so banyak benda la nak kene wat...
seawal pagi ari isnin ak ke kolej padahal kelas ak sebelah petang..
bukan sebab terlalu bersemangat sangat tau!!
tapi sebab nak uruskan jadual kami kat Bahagian Kemasukan dan Rekod (BKR)..
sem 4 ni kami sume kene arrange jadual sendiri n daftar group kat web UITM coz ak amik kos under UITM..
tapi lum settle 100% g coz ak kene add plak subjek LAW..ush..memeningkan kepala sungguh!!
tapi nasib bek menjelang ari slase sumenyer dah selesai..
kelima-lima subjek yg ak amik sem ni sumenyer membaca..xsangka sggh!!
ak dah la xminat membaca sejak azali g..sabar je la...
tp minggu ni xda la banyak keje sangat..cume ada keje utk subjek ARAB n BANKING OPERATIONS..
overall, first week ni xda la busy sangat..wait n see la xlame g..xmenang tangan dibuatnyer...
hope sem ni akan lebih bek dari sem2 yg lepas...
=)

No comments:

 
FULL DESIGN:JIAKREATIF╬×LT™ Copyright to:Mysara Ab Rahman