Thursday, 3 March 2016

Early 2016

Salam. Dah lama sungguh tak update since last entry bulan 10 hari tu. Kekangan masa and idea kadang-kadang buat makin jarang menulis. Thanks pada yang masih follow, singgah walaupun blog ni lama dah tak update. And pada yang sibuk tanya bila nak update blog, here it is.

Beberapa bulan ni after rebranding memang agak busy sikit. Kalau korang tengok kat mana-mana media sekarang pun banyak tentang BSN kan? Tu lah dia. Dengan nak sesuaikan sistem lagi.

Untuk 2016 jugak tahun yang agak busy and serius bila aku tengah planning something important for my life. Apa benda? Tu nanti aku sure akan kongsi dengan korang semua. 

Buat adik-adik or sesape yang ada sebarang pertanyaan, aku dah tak on wechat buat masa sekarang. Anything boleh direct email mysara90@yahoo.com. Walaupun kadang-kadang terlambat balas, tapi aku tetap akan balas, for sure. 


Lately ni memang banyak benda nak kene buat. Sabtu pun kadang-kadang keje kalau event. Masa tu tak menentu. Meeting pulak boleh kata hampir setiap minggu ada. InshaaAllah apa-apa aku akan kongsi dalam blog. Tengah go through one by one mana yang patut kongsikan dengan korang. Teruskan membaca ye!

3 comments:

E'in said...

planning something important? ehemmmm!

Anonymous said...

salam. saya degree isb segamat jugak. congrats dapat kerja lepas practical. bestnyaaa. ade tips tak cemana dapat kerja even fresh grad memandangkan now susah dapat kerja. cgpa penting sangat tak?

Mysara Ab Rahman said...

Salam. Cgpa salah 1 faktor tapi bukanlah penyumbang besar. Meaning jgn teruk sangat. Kalau boleh jaga cgpa 3.0 atas sebab ada certain company letak rules macam tu. Nak carik keje sekarang memang payah. Tapi kene rajin. Bukak and sentiasa update jobstreet, indeed.com and banyak lagi web2 lain. Sentyase update diri kalau ada pape jawatan kosong. One more, rajinkan diri pegi any walk in interview jugak.

 
FULL DESIGN:JIAKREATIF╬×LT™ Copyright to:Mysara Ab Rahman