Monday, 29 December 2014

Blog berwajah baru menjelang 'New Year'!

Salam. Kalau korang pernah berkunjung ke blog aku before mesti perasan yang blog ni dah bertukar wajah. Bila scroll balik blog ni, rupanya dah setahun jugak blog aku ni tak tukar baju!

Terfikir menjelang tahun baru and umur nak masuk 25 bermakna kematangan makin terserlah, aku decide nak tukar wajah blog. Biar tak nampak terlalu pinky and childish sangat. Aku tak tau la adakah ini sebab rembesan hormon kedewasaan yang menular dalam diri. Huh!

Design before this aku guna khidmat akak Jiakreatifelt. Actually dah dua kali aku guna khidmat dia. Memang sangat puas hati. Hasil kerja tangan dia pun kemas and cantik serta kreatif!

Tak banyak sangat yang aku mintak dia ubah. Lagipun aku ni bukan la tau or pakar design. Agak-agak aku teringin macam tu, maacam ni, itu yang aku bagitau. Konsep kali ni nak simple tapi cantik. Aku tak suka blog yang sarat-sarat.

Aku order Khamis malam, 25hb and bagitau design and kaler macam mana aku nak. Esoknya aku dah boleh tengok blog dah berubah! Sambil keje kat office sempat bukak through phone. Haha. Final touch up sume, dalam tengah hari Sabtu dah siap. Cepat kan? And hasilnya sangat memuaskan.

 Before

After

Kalau korang nak tukar design blog jugak, boleh la ke blog Jiakreatifelt. Korang boleh tengok portfolio dimana kat situ ada sume hasil-hasil blog yang dia dah design. 

5 comments:

lynndamya said...

Salam dua2 cantik,tp yg baru ni lagi nice dan nmpak kemas dan teratur lah! suka3 :D

Ezy Loy said...

so comel!
=)

Fazleyatul Aini said...

comel !

Zie Madini said...

wahhh...lawa!

OhhLieyaa said...

Lawa!

 
FULL DESIGN:JIAKREATIF╬×LT™ Copyright to:Mysara Ab Rahman