Sunday, 16 February 2014

Finally, got my blogger card!

Salam. Actually dari hari tu aku dah order tapi atas masalah pos laju yang sangat malas nak mencarik receiver, minggu lepas baru aku received tapi tak sempat nak up entry. Aku tukar pos ke office terus. Senang and confirm aku dah memang ada kat office.

Dulu penah teringin nak buat tapi rasa macam nanti-nanti la. tapi bila tengok ramai blogger-blogger lain yang ada, dengan design yang cute-miut lagi, terus tergerak nak buat. Lagipun bagus blogger card ni bila jumpa kengkawan blogger yang lain.

Dari review yang aku baca, aku tergerak untuk buat kat blogger Hafiz. Memang design yang dia buat cantik-cantik and kesemuanya menepati kehendak pelanggan. Macam-macam design. Depends kat korang nak buat macam mana. Harga pun sangat reasonable.

Aku email and pm facebook dia sekejap je reply. Sangat mesra pelanggan and apa design yang aku nak tu cepat je dia siapkan. Terus dia pm aku sama ada aku berpuas hati or tak. First time tengok aku dah rasa OMG cantik and comelnyer!! Rasa tak sabar nak tengok depan mata.

And ni lah hasilnya. Bertemakan pink stripes dengan doodle header aku tu. Suke sangat!


Nak order? Boleh contact Hafiz di :


Hafizzy Aziz 013-5971979


5 comments:

cik kiera said...

Wahhh. cantik2... :)

sYiRa LoKMaN said...

singgah sini :D

Fazleyatul Aini said...

fuyoo ada kad !

Muhammad Taufiq said...

Hye, saya suka baca blog awak, baru2 ni saya baru blog harap awk boleh singgah dan follow blog saya. awksweetgitu.blogspot.com :)

EirAh SyAzIraH ✿ said...

berapa kalau buat nihh . kiut laaa

 
FULL DESIGN:JIAKREATIFΞLT™ Copyright to:Mysara Ab Rahman