Sunday, 29 December 2013

Start a business

Salam. Ececehhh tajuk. Dah ada business ke? Eh bukan bukan. Baru nak try buat side income. Sangat baru lagi. 

Aku baru daftar ahli untuk Shaklee. Pernah dengar produk Shaklee? Nutrition yang top sekarang. Even aku sendiri dah amalkan Shaklee dari bulan 5 and hasilnya alhamdulillah. 



Aku amalkan Bcomplex. Aku ni jenis sensitif. Cepat penat, sakit, nak-nak pulak bila hidup makin busy. Semenjak amalkan aku dah jarang sakit. Kalau tak, sikit je terus nak demam. Bcomplex jugak bagus untuk kulit and kesihatan. Orang perempuan, mesti la nak kulit cantik. Itu wajib. Hehe.

Sekarang pun aku baru lepas order Vita E. Setiap orang perlukan supplement. Nak-nak orang yang lifenya busy. Kalau nak harapkan makan buah ke, sayur ke itu ini, kene ada kuantiti yang mencukupi pulak. Dah la aku ni jenis memilih. Ada certain buah and sayur je yang aku makan.

Disebabkan suka dengan produk ni and aku yang consume pun berpuas hati, aku decide nak jual produk ni pulak. Aku ni beginner and lepas ni akan selalu lah aku promosi kat blog ye.

Untuk permulaan ni, khas untuk pembaca blog, aku akan bagi harga yang istimewa untuk korang. Jom cepat-cepat order!

Email : mysara.shaklee@gmail.com
Mesej/Whatsapp : 019-6228824

3 comments:

Yumida Huda said...

wah bagusnye
ramai yg jd pengedar shaklee skrg
produk ni pun mmg dpt sambutan positif

Puan Ezy said...

rmainye yg wat bisnes shaklee skrg ni..

cik atie said...

Moga sukses!!!

 
FULL DESIGN:JIAKREATIF╬×LT™ Copyright to:Mysara Ab Rahman