Thursday, 14 November 2013

Last day training at Akademi CIMB Putra

Salam. Hari terakhir 29 Oktober kat akademi perasaan macam bercampur-baur. Happy sebab dah habis training tapi sedih sebab nak tinggalkan saat-saat honeymoon kat sini. 

Mana tak nya, walaupun masuk kelas, tapi disediakan bilik yang selesa, siang ada tukang kemas lagi. Bangun tido memang dasar pemalas tinggalkan macam tu je. Makan pulak 5 kali sehari! Ye..memang menggemukkan aku. Yang best, gaji masuk. Hehe..

3 minggu plus plus dengan kawan-kawan kat sini memang best. Sedih bila yang jauh-jauh tu. Susah nak jumpa. Even ada yang kami pernah hangout same and our farewell pun baru lagi. InsyALLAH ada rezeki jumpa lagi.

Hampir sebulan training macam-macam yang kami belajar. Dari teori sampaila ke sistem. Nota tak payah cakap banyaknya. Bukan setakat belajar dalam kelas, tapi melalui online pun ada task yang kene complete kan. Seriously kadang-kadang rasa penat jugak sebab passing mark memang tinggi. 

Here aku kongsikan beberapa gambar hari terakhir kami..




Overall, walaupun waktu training ni rasa malas masuk kelas, tapi aku dapat kawan-kawan baru kat sini and sampai sekarang kami masih berhubung dalam group whatsapp. Harap persahabatan ni berterusan. InsyAllah..

3 comments:

SecretOfShaila said...

wahhh...bestnya...itu untung g trainning...boleh dapat kawan baru..^^

QasehnyaRania said...

bestnya :-)

Anonymous said...

Nak tanya training ni seminggu 5 kali or full?? Dalam training bole amik cuti x?

 
FULL DESIGN:JIAKREATIF╬×LT™ Copyright to:Mysara Ab Rahman