Friday, 27 September 2013

Running Man kini versi komik!

Salam. Ada tak sesape kat sini peminat Running Man? For sure ramai. Kalau aku nak kira pun tak cukup jari. Yaa..antara rancangan yang paling popular sekarang. Aku pun salah sorang peminat Running Man. Dalam lappy dari episod 1 sampai 164 ada. Satu pun tak delete. Tu yang lappy aku jadi lembap tersedu-sedu. Sob sob..




Kalau biasanya you all tengok kat tv, download, then kali ni ada yang baru pulak! Masih panas lagi! Komik versi bahasa melayu Running Man! Waaa...excitednyer! Barang-barang Running Man macam topi, baju pun memang dapat sambutan yang tinggi. So kalau komik ni aku sure sambutan pun pasti memberangsangkan.

Running Man ada pengikutnya sendiri. Bukan sikit tapi berjuta-juta. Even dekat Hong Kong, Vietnam, Thailand pun top! You all sendiri boleh nampak bila Running Man datang sana. Boleh tengok macam mana excitednyer peminat diorang kat episod-episod lepas.

Bulan 10 ni Running Man akan datang ke Singapore. Jeles I uoolls. Bila la diorang nak main kat sini. Even kat Singapore tu pun cuma fan meeting. Aku pernah terbaca status Song Ji Hyo yang kata they all nak datang main kat Malaysia. But a few days later dia inform yang produser dia kata tak jadi. How sad..

Kini you all boleh dapatkan pulak dalam versi cetak. Bahasa melayu pulak tu. Mesti ada yang tertanya-tanya macam mana nak dapatkan? Berapa harga dia? 



Semenanjung Malaysia : RM19.90
Sabah/Sarawak : RM21.90

Harga pun sangat reasonable and affordable. Untuk maklumat lanjut macam mana nak dapatkan, you all boleh klik SINI.

3 comments:

Syarafi[skyforce331] said...

biaq betui??..ahahaha

Nur Azwa Edora said...

WOWWWW !! betul ke ada running man versi komik??? menarik .. nnti nak beli lahh :D

Cik Mun said...

wahhh..komik pon ada jugak..

 
FULL DESIGN:JIAKREATIF╬×LT™ Copyright to:Mysara Ab Rahman