Wednesday, 4 September 2013

Pre-Loved Bookstore : Bangi Book Seller

Salam. Dapat komen and pesanan di shoutbox dari 'bangibookseller' (bbs). Aku memang peminat novel. Tak kisah la English or Malay as long as ceritanyer best. Pantang ada je web, page yang jual novel, confirm aku follow and like. Dah banyak jugak novel aku beli secara online.

Aku sentiasa ada novel yang aku tengah baca. Bila yang tengah baca tu nak habis, aku akan beli novel baru. Kalau tak, aku akan baca mana-mana novel yang aku pernah baca sebelum ni. Walaupun dah pernah baca, tapi kadang-kadang teringin nak baca balik. Pada aku, membaca ni bagi kita kepuasan.

Pernah kes aku baru beli novel 'Giler Kau?' karya DyaDila. Novel tu tebal. Memang novel paling tebal yang aku pernah ada. Then aku nak ke Johor  untuk jumpa advisor thesis and bermalam kat sana. Aku sedih sangat nak tinggalkan novel tu. So, aku letak dalam satu beg kertas kecik and bawak ke Johor. Bila tunggu bus, malam-malam sebelum tidur, bangun pagi, mengadap novel la. Sekarang pun aku tengah baca novel tu for the second time. Serius cerita dia memang best. 

Aku klik link bbs ni. Pre-loved books. Macam-macam pilihan. Rambang mata jadinya. Harga pun sangat murah. Kalau you all nak order, boleh emailkan je. Rasanya bbs masih belum dikenali sangat oleh penggemar novel. Followers blog ni baru 200++. Aku pun baru tau. Tu aku up entry ni untuk korang penggemar novel check it out.


Ada 'Labels' di sidebar kanan. Apa je yang you all nak carik ada kat situ. Nama penulis, genre semua ada. Jadi tu sangat memudahkan korang. Aku penggemar Sophie Kinsella, of course tu yang aku klik dulu. Sinopsis pun diprovide so senang la you all nak buat pilihan.


So, apa tunggu lagi. Jom kita sama-sama terjah. Klik SINI ye.

4 comments:

Farah Waheda Wahid said...

macam best jer ni??? thanks for sharing dear...

Nurul Nadiah+Khairil Syazwan said...

BEst22222 Suka222 Maceh for sharing

^^eKaTiKaH^^ said...

peminat novel kene tengok ni :D

fatin aziz said...

saya pun peminat novel..minat yang teramat sangat.tak pernah rasa rugi beli novel walaupun org lain ckp sia2 je sbb lepas ni x bca dah.hehehe

 
FULL DESIGN:JIAKREATIF╬×LT™ Copyright to:Mysara Ab Rahman