Saturday, 3 August 2013

Jom daftar 8share!

Salam. Blog jugak dijadikan sebagai sumber pendapatan bagi sesetengah blogger sama ada secara full time or sampingan. 

Aku bukanlah jadikan blog untuk kaut earning semata-mata tapi disebabkan tawaran yang menarik ni, aku nak kongsikan dengan korang. Rezeki sama-sama dikongsi. Ye tak?

Sebelum ni, ada la baca kat blog-blog lain tentang 8share ni tapi tak terasa nak sign up pun. Tapi lepas ramai yang promote and dengan tawaran menarik sempena Hari Raya ni, why not sign up kan?

Sign up je you all dah dapat RM5! Hanya sign up okeh! Tak percaya? Aku baru je daftar tadi and ni aku kongsikan printscreen.


See, senang-senang je dah boleh dapat RM5 kan? Belum you all share mana-mana iklan lagi. So, apa tunggu lagi, jom sign up!

8 comments:

eimah siti said...

waahhh..tahniah...welcome to the club...hee

♥ Lia Abdillah ♥ said...

wah bestla sign up je dh dpt rm5. lia dulu sign up satu sen pon xdpt agi. huhu. mintak jasa baik akk klik ni boleh? thanks :D

http://my.sharings.cc/LiaAbdillah/share/WatsonsAzamRaya1
http://my.sharings.cc/LiaAbdillah/share/TMBestParamFood
http://my.sharings.cc/LiaAbdillah/share/LifebuoySuci3
http://coolstuffcdn.com/share/my/3180/3832924
http://coolstuffcdn.com/share/my/3190/3832934
http://coolstuffcdn.com/share/my/3060/3829684

btw, selamat hari raye!

Fazleyatul Aini said...

akak baru tau ada benda ni dik

zulhilmi tempoyak said...

ad mcm chup2 tak pun ask tu ke..??

reply sni nnt na.. sbb dah request utk follow up email.

muja said...

ni join dari link muja tak ni,, wakakaka,,, btw,,, kalau link iklan di bahagian komen tu baik delete je,, nanti blog ni akan dikira blog spam,, kalau didelete google nanti tak ke naya, hehe

Mysara Ab Rahman said...

@zulhilmi tempoyak ada mcm churp2 gak la

Che Rosliza Che Mat said...

rezeki ada di mana2...berblog pun ada rezeki...

♡ ⓒⓘⓚ ⓨⓐⓨⓐ™ ♡ ツ said...

macam mana nak guna *share ni kak ?? tolong ajar saya . hehe :)

 
FULL DESIGN:JIAKREATIFΞLT™ Copyright to:Mysara Ab Rahman