Wednesday, 10 July 2013

Maria Elena di Youtube

Salam. Bila line broadband ok, aku selalu jugak layan youtube. Macam-macam yang aku bukak as long as menarik. Aku tak bukak yang bukan-bukan ye. Ingat tuh! 

Selalunya aku suka layan video Maria Elena. Famous blogger yang you all boleh baca di Peliks. Maria Elena juga merupakan kakak ipar pada blogger dan bakal doktor, Fatin Liyana. Video dari Maria Elena memang semua best-best. Apa yang dia sampaikan semua bermesej.


Contoh kat atas ni adalah salah satu video yang aku suka. Maria Elena sangat kreatif dalam menyampaikan setiap mesej. One more, dia slumber and lawak. Memang gelak je kalau tengok.

Maria Elena memang banyak menggunakan English dalam penyampaian dia but not 100%. Ada jugak sometimes dia cakap Malay. Tapi aku memang suka cara dia speaking. Salah satu komen yang aku jumpa di youtube, video Maria Elena membantu dia improve her English which is bagus la kan?


Kalau tengok dari video-video dia you all akan tau Maria Elena merupakan  peminat Harry Potter. That's why loghat English dia sometimes macam Harry Potter but best! Memang seriously I think tu turut membantu you all to learn English well, same with me.

Ada jugak haters yang kata Maria Elena gedik la, itu la ini la and bla bla bla... But siapa kisah kan? Tu mereka-mereka yang dengki la tu. Maria Elena pun chillax je!


Tonton video dia banyak kali pun tak boring. Ramai lagi vlogger kat luar sana tapi aku tetap minat Maria Elena. Hehe..

14 comments:

Kisah Si Dairy said...

akak pun suka tengok video dari maghia nie...best...

Cik Mun said...

hehehe..best2..mun pun suka..

E'in said...

maria elena mmg sempoi abes! hehe

Nao Mei said...

hihi...selamat menonton dik

Yumida Huda said...

dia spontan..mmg terbaek la
salam ramadhan sis

Sarah Mohd Saleh said...

Maria helena ni english die mmg superb, silap2 tjelepok omputeh dengo.hehe. Btw laki die henseng.mihmih

Elih J said...

Boleh tahan, muka lawa :) hehe

abi com said...

korang nak jingok lah. . ,

boni kacak said...

dia ni memang antara vlogger dan blogger yang hebat di Malaysia ni :)

Mas Zull said...

assalamualaikum mysara...comel jer tengok die..;)

Nazeera Yahya said...

I adore her so muchhh !!

suka vid dia .. muahahalala ...
:3

oshin kecik said...

she's good ! macam2 ilmu yang dikongsi dan boleh kita ikut utk panduan.. sharing is caring kan hehe

.::: Princess MOMOY :::. said...

momoy mmg suka tgk UT dia. best. lawak . muka selamba jer. haha...peliks

ifah dafila said...

ifah mnat tgk vdeo kak maria elena, sempoi gtu ^_^

 
FULL DESIGN:JIAKREATIF╬×LT™ Copyright to:Mysara Ab Rahman