Wednesday, 3 July 2013

Widget Twitter kembali!

Salam. Dulu aku memang letak widget twitter kat blog. Tapi selepas aku tempah untuk edit blog, widget tu hilang.

Entah macam mana hari ni tergerak nak letak balik widget twitter kat blog. Ye la, dapat la kita berkenal-kenalan dan beramah-mesra kan? Hek hek. Try search melalui google mana yang sesuai. 

Dalam banyak-banyak tutorial, aku memang suka tutorial dari blogger famous Lyssa Faizureen. Lyssa memang selalu buat tutorial and tutorial dari Lyssa sangat mudah untuk difahami. 

Dari situ, terhasil la widget tutorial seperti yang you all boleh tengok kat sidebar belah kanan.

Twitter aku private. Dulu aku public kan. Tapi atas sebab-sebab tertentu aku private untuk sementara waktu. 

Mana taknyer uoollss, dah kalau ada orang bukan-bukan follow. Tu tak termasuk orang lucah. Gambar pun entah hape. So buat masa ni I private kan dulu.

But jangan risau, aku akan approve je. As long as korang tak letak gambar yang bukan-bukan ye. Jemput lah follow...:) Klik bawah ni...


9 comments:

Kisah Si Dairy said...

dah lama tak on twitter..

Yumida Huda said...

sama la..yumida pun ske refer tutor dr lyssa..lebih mudah n faham lebih cepat

jemput join jom teka..klo free:

http://umikasum.blogspot.com/2013/07/jom-teka-destinasi-ini.html

Nao Mei said...

cik akak ada twitter tapi memang jarang buka..hahaha

E'in said...

akak pun private twitter akak skrg diats sbb2 tertentu.. tp bln 12 t open lek.. :p

NoRfArAhiN said...

sb 2 la kena private. kang kalau x private mmg mcm2 org pelik yg follow.

boni kacak said...

saya pulak memang tak reti nak pakai twitter ni.. macam susah je...

Cik Puan Rara said...

akk dh lama tinggal kan twitter ni ssegala.xsempat.hehe

.::: Princess MOMOY :::. said...

momoy xde acc twitter
ada kot dulu tapi x active lgsung
x tau nak guna pun
huhu

♡ ⓒⓘⓚ ⓨⓐⓨⓐ™ ♡ ツ said...

saya dah follow akak . :D

 
FULL DESIGN:JIAKREATIFΞLT™ Copyright to:Mysara Ab Rahman