Tuesday, 18 June 2013

Pemantauan praktikal

Salam. Alhamdulillah selepas beberapa bulan dan berminggu-minggu, akhirnya sekarang aku berada di minggu 20! Minggu terakhir uollss and sungguh la aku tak sabar! Gigih mengira setiap saat detik ketika nak habis sampai ayat pun hiperbola.

17hb yakni semalam pemantau praktikal yang merupakan lecturer dari kampus datang. Jauh tu dari Johor nak sampai Selangor. Nasib Puan ada GPS. Tak da la sesat and jenuh aku bagi direction.

Alhamdulillah pemantau aku Puan Zuraidah ni ok je orangnyer, lembut. Aku yang baru first time jumpa tak da la kekok sangat nak beramah-mesra dengan dia.

Tak lama pun dia datang. Just nak form yang telah diisi aku and my supervisor and nak tengok buku log praktikal. Nasib aku rajin gak isi buku log tu walaupun tak tau dah nak merapu ape. Pemantau jugak berbincang berdua dengan my supervisor kat bilik yang dikhaskan kat tingkat bawah.


Haisshh..tak tau la apa yang they all bincangkan and apa yang supervisor aku cakap. Dah la aku ni bukan rajin mana kat office. Hope semuanya ok.

Pemantau datang bermakna hal praktikal dah nak selesai la kan? Memang dalam hati ni tak sabar nak habis praktikal. Sungguh la aku rasa belajar tu lagi seronok dari bekerja walaupun aku baru je rasa bekerja untuk beberapa bulan.



12 comments:

nurul storys said...

heheh me baru abes praktikal.. chayok :)

nohas said...

Salam..ya benar, belajar lebih seronok dari bekerja..less stressful..

Syeeda said...

dah nak abeh prtikal ye.. syeeda dulu lecturer pelawat tak dtg pun..tgu sampai risau. hihi

♡ ⓒⓘⓚ ⓨⓐⓨⓐ™ ♡ ツ said...

Best nyaa dh nk habes praktikal :D

♡ ⓒⓘⓚ ⓨⓐⓨⓐ™ ♡ ツ said...
This comment has been removed by the author.
♡ ⓒⓘⓚ ⓨⓐⓨⓐ™ ♡ ツ said...
This comment has been removed by the author.
Yumida Huda said...

sama lah dgn yumida
dulu x sabar nk habiskn praktikal 3 bulan tu..terasa lama beno

Nurul Syuhadah said...

wahh. dah praktikal :) sara amik kos ape ?

Mysara Ab Rahman said...

@Nurul Syuhadah kte amik islamic banking..:)

Iha Zaliza said...

buat masa ni kita takde rezeki lagi nak sambung belajar, jadi tak dapat bayangkan lagi pengalaman praktikal tu, hehe..

Mieya Atiera said...

All the best :)

cik amal said...

good luck dear!!
amal baru habis praktikal bulan 3 haritu
amal follow sini okay

 
FULL DESIGN:JIAKREATIFΞLT™ Copyright to:Mysara Ab Rahman