Friday, 21 June 2013

Button LIKE

Salam. Aku tak pasti sama ada korang selesa or tak tapi aku agak tidak selesa. Kadang-kadang sampai naik rimas.

Pernah tak bila blogwalking you all jumpa macam ni??


Memang ada sesetengah blogger yang letak. Aku tak kisah pun untuk tekan LIKE. Aku tekan sebab nak baca entry. Kalau ada [X] pun aku tekan je. Tapi yang menjadi masalahnya bila..

Dah LIKE tapi..

Kena tunggu sampai satu minit baru entry appear. Ada tu sampai 1000 saat! What? Memang jenuh aku nak menunggu. Bukan ke macam ni menyusahkan blogger?

Yang buat aku lagi geram bila dah tunggu lama, dah memang LIKE pun then entry tak keluar-keluar. Aku dah lama LIKE satu blog ni, lepas tu aku tunggu pulak beberapa saat then tak keluar jugak?

Nak kena buat apa macam ni? Nak kena LIKE mana lagi macam ni?

So, kalau nak blogging tu, jangan la menyusahkan readers. Anda mesti nak pembaca datang kan? Jadi, senangkan lah pembaca anda. Bukan menyusahkan.

7 comments:

Syazana Zainn said...

kalau saya, saya CTRL+W

babai

tak hadap pun nak baca blog gitu

nyusah kan je -_-

nak bg org ramai klik LIKE fan page je tu

Fazleyatul Aini said...

pernah jumpa. terus tekan 'X'
hihihi

Tihara said...

tak suka juga, macma memaksa kan..tapi sabo je kan

Nao Mei said...

hahaha...cik akak tak klik like eh..hahaha...see u tomorrow..hahaha

Qeela Aini said...

hehe setuju :D rase macam kene pakse thp teruk untuk like page tu if dh kne tunggu smpai beribu saat kan :)
selalu if jumpe yg kene like dulu before boleh bace ni if dah smpai beribu or beratus2 saat die letak mmg babai jela :)

Yumida Huda said...

yeah..sokong!
x ske gak bila bertembung dgn bende ni
nak tunggu punye la lama

asliner said...

kalau saya dah memang babai dah page tue.hehe
lagi satu yang meyusahkan readers bila ade word verification time nak bagi komen. memang adohai la kan..haha

 
FULL DESIGN:JIAKREATIF╬×LT™ Copyright to:Mysara Ab Rahman