Wednesday, 5 June 2013

Alhamdulillah.. Mencecah 4 angka!

Salam. Aku bukanlah baru dalam dunia blogging. Kalau you all tengok kat sidebar belah kanan bawah sekali, dah hampir 4 tahun! Cuma sejak akhir-akhir ni baru aktif. 

Awal blogging dulu, aku memang taip sesedap rasa je. Kadang-kadang bila baca balik entry lama-lama aku gelak sendiri. Kelakarnya ayat aku! Betul ke aku yang taip ni?

Makin lama cara menaip pun makin berubah. Hehe. Ye la, awal menaip dulu umur 19 and now 23. Haruslah ada perubahan ke arah kematangan sikit. Cewwaah. Pandai kau berbahasa!

Nak dapat 1 follower pun bukan senang. Bukan senang nak tarik orang datang ke blog kita. Awal-awal blogging dulu, bila bertambah walau 1 je follower hati dah cukup happy. Same goes to yang datang komen. Ada jugak orang nak singgah kan?

Alhamdulillah, pagi tadi bukan blog, follower dah mencecah 4 angka! Syukur.. Makin bertambah semangat untuk blogging.



Mesti ada yang kata, "Ek eleh..tu pun nak kecoh ke?". Bukanlah niat nak pung-pang kecoh segala bagai. Cuma melahirkan rasa kesyukuran terhadap blog picisan aku ni. 

Tak lupa jugak, ucapan terima kasih untuk korang coz sudi follow and singgah ke blog ni. Walaupun kadang-kadang aku rasa entah pape je yang aku taip, tapi ada jugak yang singgah. Thank you korang!

19 comments:

kacang buncis said...

boleh bg tip2 mcm mana nk jadi bloggers yg berjaya x?hehehe

Nur Aqilah said...

beznya. sy masih baru di alam maya nie, so x rmai lg followersnya. teringin jgak ada followers yg byk & suka mengomen. happy je rasa. :)

rodiyatul akmar said...

tahniah ;)

dyba gula-gula said...

tahniah awak!

asliner said...

erm..
kite same macam mai..
dah 4 tahun blog kot..
sebenarnya nak blog nie,pengisian tue mesti best kan..
paling tak pun, kene rajin BW..untuk ramai followers..
kite rajin BW bila ada masa..
kalau tak, mmg tak dapat lah nak menempel kat blog orang..hehe

btw,tahniah followers dah mencecah 1000++ :)

Sarah Mohd Saleh said...

heeee congrats, way to go girl! btw u dok area sban er? same with me.which area?

♡ ⓒⓘⓚ ⓨⓐⓨⓐ™ ♡ ツ said...

Wahh . Tahniah akak . :) hope lepas ni saya dapat baca entry yg lebih menarik drpd blog akak . #saya suka singgah sini . :)

Mysara Ab Rahman said...

@♡ ⓒⓘⓚ ⓨⓐⓨⓐ™ ♡ ツ tq dik..:) ish yaya ni wt akak rasa terharu berjuta-lemon kali je! hee

Ieyra Ghani said...

wah tahniah ^^ saya pun salah sorang dr 1000++ tu hehe

Diyana Hani said...

TAHNIAH yer..hani follow blog awak pulak...jadi 1008...

Aida the Pinky said...

waah, itu sudah bagus..aida masih lg 3angka..alhamdulilah,ade gak yang nak folo titew..hikhikhik..

lynndamya said...

wah dah 4 tahun ya...haha betul2, haruslah ade kematangan sket dr segi penulisan tu kan, hehe..
tahniah ya, itu mmg kegembiraan terbesar pd seorang blogger, sy pon hrp blog sy akan ade ramai readers lagi lepas ni, hihi...all the best for you ! :D

Yumida Huda said...

tahniah
makin bertambah peminat
usia pun semakin matang

makasih sbb sponser adiah topup tu
details sy de hantar kat fanpage sis
makasih bebyk :)

jeBateja said...

wow....dasatnya....best le kooooo

Ezzaty Adilla said...

tahniah kak ^_^ waaa, teringin nak dapat banyak follower kat blog ni =D any tips?? =D

Nurul Farahizzati said...

tahniah.. saya pun dah 3 series.. hahaha.. betul tu.. blogger sekarang, senang betul dapat follower.. power ahh dorang.. hehe..

LaLa mhdnor said...

kan, bila tgk followers bertambah even satu pun mesti happy, hehe

fyna said...

Alhamdulillah. Tahniah dear. hebat tue. ^_^

akubiomed said...

Setahu saya Google Friends Connect bakal dimansuhkan sejak diperkenalkan Goole Plus.

 
FULL DESIGN:JIAKREATIFΞLT™ Copyright to:Mysara Ab Rahman