Thursday, 23 May 2013

Nak beli VCD drama Korea murah?

Salam. Aku memang peminat drama Korea since 2012. Darjah 6 lagi budak hingusan. Waktu tu top dengan drama Korea Winter Sonata. Awal-awal lagi aku dah minat. Then melarat ke Autumn In My Heart , Hotelier and so on.

Drama Korea memang ada keistimewaan tersendiri. Tak kan boring malahan aku jadi ketagih nak cepat habiskan. Perasaan tak tenteram. Pergi kelas pun dalam kepala hotak berfikir berapa banyak lagi episod nak habis. Tu belum masuk tersasul cakap. Bila nak tanya rumate yang sepatutnya  ayat, "Dah study chapter berapa?", tapi aku sebut, "Dah study episod berapa?". Itupun rumate yang sedarkan kesasulan aku tu. Nampak tak biulnya otak aku?

Dari blog salah sorang blogger tadi aku jumpa satu link yang melonjakkan hati aku. Wah! Kite nakkkk! Blogger terbabit yang manjalankan perniagaan ni. Klik SINI untuk ke blog beliau.

Eymasu Shoppe menjual pelbagai VCD Korea dengan harga murah. Siap provide sinopsis cerita tu lagi. Dulu waktu kat Segamat, aku selalu jugak beli VCD macam ni tapi bila dah balik sini dah kurang. 


 

Rambang mata uoolls. Macam-macam cerita ada. Bukan aku tak nak download, tapi disebabkan aku guna broadband, itu membataskan walaupun Maxis aku 8G. Baik labur duit sikit beli then boleh tengok dengan smooth. 

Cerita baru, The Winter, The Wind Blows pun ada. Aku dah la minat dengan Song Hye Kyo. Benda-benda macam ni meamng mencabar iman aku yang mudah goyah untuk membeli.


Berminat? Tak perlu dok pikir banyak-banyak kali. Jom ke

9 comments:

Lya Colours said...

saya tak minat. tapi adik2 saya semua fanatik btol korean drama. tu belum running man lagi. huh siap beli baju running man

Azielah Rahim said...

peminat drama korea ? okay. kita geng :D

Yumida Huda said...

wah..dulu kita tgk sume drama korea
lps masuk u...minat ngan drama my girl n full house
now jarang dh x tengok...survey kat kedai..agak mahai...dlm rm70..huhuhu

tenku butang said...

teman pun minat gak drama korea.. suka sgt tengok.. heroin cumey2 belaka.. hero apatah lg.. hik3.. tp sekarang dh kurang tgk sebab bz dgn kerje.. sblm ni citer2 kegemaran byk.. n last seklai tgk Stairway to heaven, Tae Guk Gi (perang), dan byk lagi lea.. hu2

Teena Tna said...

Teena tgok lah kalau crita tu best akan melekat, kalau crita yg sme jer, malas nk tgok..

♡ ⓒⓘⓚ ⓨⓐⓨⓐ™ ♡ ツ said...

Wahhh . Kitee geng !

teddy freedie said...

kalo nak beli drama korea murah2 leh check kt ceritakdrama.blogspot.com

izad said...

ceritakmdara.blogsport atau ceritadrama....ade k ke

Anonymous said...

Nak beli kat.mana uh..vcd korea.. kalau area penang kat mana?

 
FULL DESIGN:JIAKREATIFΞLT™ Copyright to:Mysara Ab Rahman