Monday, 6 May 2013

Betul ke artis guna?

Salam. Kalau scroll facebook, macam-macam promosi produk terbaru. Produk itu la, ini la, memang confirm terbaik la and macam-macam. Mostly memang boleh dapatkan hasil dalam masa terdekat.

Sebagai seorang wanita yang makin meningkat dewasa, ececehhh je ayat aku kan? Aku jugak nak cantik, nak pakai mana produk yang berkesan dan mempunyai keinginan nak mencuba. Tapi disebabkan ibu aku ni jenis peka sikit bab kesihatan, dia tak bagi, sebab takut effect kemudian hari. Kena cek betul-betul dulu.

Aku taip bukan untuk memburukkan mana-mana produk atau menuju pada mana-mana produk. Cuma ada artikel yang menyebabkan aku konfius.

Ni kes Adira. Memang ramai tahu yang Adira dulu dengan yang sekarang dah tak sama dari segi keputihan kulit dia. Dulu dan sekarang berbeza. Memang sekarang ni dia makin putih sampai aku rasa dah putih mayat! 

DULU



Banyak jugak komen yang aku dengar. Adira yang dulu lagi cantik sebab orang kata tu la kecantikan asli dia. Ada yang kata dia amalkan produk pemutihan kulit. Ye ke?

Aku memang pernah nampak ada produk yang menggunakan wajah Adira and mengakui Adira menggunakan produk tu. Dalam gambar tu jugak, Adira sedang memegang produk terbabit. So, ramai yang yakin dia guna produk tu dan disebabkan tu lah kulit dia putih sangat-sangat sekarang. Yup. Sambutan untuk produk tu agak memberangsangkan.


SEKARANG



Apa yang buat aku konfius bila aku terjumpa artikel ni. Nak baca? Klik SINI.

Jadi, betul atau tak Adira guna produk tu? Macam mana pulak dengan statement ni..



Korang nilailah sendiri..:)

6 comments:

eimah siti said...

ntah lah...huhu..tp tgk adira yang skrg, putih dia bkn putih semula jadi...nampak pucat sgt...dulu lagi better

sea_lavender said...

heee jadi natural beauty la ~~tak perlu produk2..rajin berwudhuk dan tunaikan ibadah :)

izatty fatihah said...

x payah la pakai produk pemutih segala. natural lagi bagus :D

Nana Liena said...

hanez suraya..kot nama dia..pakai produk ni juga..n jadi duta..agaknya..hoho..berkesan..tapi tak tahu la..biasa la marketing nak naik kena guna strategi yg mantop..huhu

Anis Athia said...

Takut nak cuba produk2 sebegitu.. Takut akan dapat kesan sampingan yang teruk..

Izza Sakura said...

Tkkn la dy tkgunakan pape produk ,muka dy cantik sgt,putih gebu cm orang korea pun ada,jeles tgok.ada yg ckp dy ni pkai produk sne tpi dy nafikan"n dy ckp dy pkai mcm2 produk sb tu putih

 
FULL DESIGN:JIAKREATIF╬×LT™ Copyright to:Mysara Ab Rahman