Friday, 12 April 2013

WeChat now available!

Salam. Macam-macam kecanggihan teknologi sekarang kan? Dulu orang tanya, "Ada WhatsApp tak?". And now the latest one, WeChat



Actually WhatsApp pun aku baru dapat download dua minggu lepas. Serius sangat ketinggalan. Itupun setelah beberapa kali berusaha dan setelah penat melihat 'Error' pada skrin bb.

Hari ni entah macam mana aku online through bb, then terjumpa link WeChat tanpa di planning. Paham tak yang aku tak berniat pun nak cari WeChat tu sebab aku menyampah dengan notice 'Error'. Finally, aku sudah berjaya mendownload WeChat! Yeahh! Orang lain dah berkurun guna aku baru terkial-kial nak install kan.

Comelnyer WeChat ni. Dengan serba hijau + putih, icon yang comel-comel, kite suke! Bukan setakat boleh borak mesej, boleh voice message lagi! Application sekarang sangat canggih dan membuatkan public boleh beramah mesra gitew.


Duta WeChat, Lisa Surihani and Shaheizy Sam. Dua-dua I suka. Dengan adanya bermacam-macam application sekarang, semua orang sibuk dengan gadget masing-masing. Zaman dolu-dolu orang nak berhubung pakai surat je, now semuanya mudah dengan gadget anda sahaja!


Jangan segan silu untuk add, 'mysaraabrahman'..=_=

7 comments:

Mieya Atiera said...

hahaha. samalah dengan Mieya. Ketinggalan ya amat. Whatsapp Mieya dah lama ada, cuma belum terdetik nak download app wechat lagi. nanti-nanti je lah.

Syazana Zainn said...

hp kte tak canggih takde semua ni. hihi -__-

ntah biler nak tukar hp baru ni -_-

jeBateja said...

kita pun tak de.....kita kumpul duit rokok utk beli semua tu.....ahakz

eimah siti said...

whatsapp cik siti da uninstall lps install wechat last week...=)

nadia said...

heyy tak leh jadi ni, nak kena download wechat jgk laaa :P

aini shahroni said...

saya whatsapp pun takde lagi..apatah wechat..hehe..tunggu dah bersuami kowt..bru senang nak berwhatsapp dan ber wechat..cenggggg... :D
btw, selamat berWechat dan berwhatsapp.

Anonymous said...

cmne nk dwload asyk error je...help3 me...urmm...

 
FULL DESIGN:JIAKREATIFΞLT™ Copyright to:Mysara Ab Rahman